Bodrum Gündem

MAVİ ÇİZGİ ANAOKULU ÇOCUKLARI MADALYALARINI ALDI…

19.09.2015
0
A+
A-

mavi çizgi çocukları madalyalarını aldı (31) purchase Viagra Bodrum’da benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş bir eğitim sistemi olan Mavi çizgi konseptli bir eğitim sitemi ile temelde İlköğretime hazırlayan, Atatürkçü, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmayı amaçlayan Mavi Çizgi, yüzme öğrenen 21 çocuğu katılım belgesi vererek, madalya ile ödüllendirdi.

where to buy Indocin buy Topamax Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum belediyesi Binnaz Karakaya Yüzme salonunda aldıkları yüzme eğitimi ile yüzmeyi öğrendiler. Yüzmeyi öğrenen 4-6 yaş arası çocuklara düzenlenen bir tören ile Mavi Çizgi Ana Okulu tarafından hazırlanan sertifika ve madalyalar verildi.

Velilerin ve çocukların oldukça mutlu olduğu madalya töreninde konuşan Mavi Çizgi kurucusu Gülgün Esen Akdaş “1 Temmuz ile 30 Ağustos arası her yıl düzenlediğimiz yüzme etkinliğimizi sonlandırdık. Burada 21 çocuğumuza madalya ve katılım belgelerini vermek için bir araya geldik. Mezun olacak çocuklarımızda var. Bu küçük bir veda etkinliği de oldu.” dedi.

4-6 yaşındaki çocukların eğitim aldığı yüzme etkinliğinin çocuk gelişiminde oldukça önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Gülgün Esen Akdaş sözlerini şöyle tamamladı; “Kontrolü daha kolay olduğu için 4-6 yaş arası çocuklarımıza yüzme eğitimi verdik. Çocuklarımıza her yıl yüzme öğreten Boğaç ve Bahar öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. ”

Daha sonra isimleri okunarak çağrılan 4-6 yaş grubunda yüzme öğrenen çocuklara madalya ve katılım belgeleri verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.