Bodrum Gündem

BODRUM’DA KANLI KAVGA!..

BODRUM’DA KANLI KAVGA!..
21.09.2015
0
A+
A-

Order Clonidine Online

bodrumda-kanlı-kavga-1Bodrum’da iki grup arasında çıkan pompalı tüfek ve bıçaklı kavga sonucunda iki kişi bacaklarından vurularak yaralandı.
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Caddesi (Barlar Sokağı) Hilmi Oran Meydanında gece yarısı dört kişi arasında, iddiaya göre motosiklet park yeri nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, iki kardeş kavgaya tutuştukları şahıslara pompalı tüfek ve döner bıçağı ile saldırdı.
bodrumda-kanlı-kavga-3Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu, Hakan Ç. ayağından, Savaş E. ise bıçak darbeleriyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavgaya tanık olan çevredeki yerli ve yabancı turistler panik halinde olay yerinden kaçıştılar. Olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri ile Bodrum Devlet Hastanesine ve özel bir hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yapılan ilk muayenede yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Olay yerine sevk edilen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda sivil ve resmi ekip, güvenlik şeridi ile belirlediği yerde ve çevrede araştırma yaptı. Yapılan araştırmalardan kısa bir süre sonra olaya karıştığı tespit edilen C.A. pompalı tüfek ile birlikte ele geçirildi.
Kavgada döner bıçağı ile şahısları yaraladığı tespit edilen ve olay yerinden kaçan M.A.’nın ise yakın bir tarihte cezaevinden çıktığı ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
bodrumda-kanlı-kavga-2

buy Nolvadex order Topamax

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.