Bodrum Gündem

BODRUMSPOR TEK GOLLE YIKILDI!

21.09.2015
0
A+
A-
manisa_bodrum (3) levonorgestrel online Üçüncü ligde büyük başarılar beklediğimiz temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Viagra prices Mehmet Can Meral/Manisa/Bodrum Gündem
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 5. Hafta mücadelesinde Bodrumspor Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda saat 16:00’da başlayan karşılaşmanın ilk 20 dakikası vasat bir oyunla geçti. Dakika 21’de Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Cüneyt Turan’ın uzaktan şutunu Bodrumspor kalecisi Taner Tamince 2 hamlede tuttu. Dakika 25’te Bodrumspor ceza sahası dışında serbest vuruş kazandı. Serdar’ın dokunduğu topa Cengiz uzaktan sert bir vuruş yaptı ancak top az farkla dışarı çıktı. Dakikalar 33’ü gösterdiğinde Manisa Büyükşehir Belediyespor atağında Cüneyt’in açtığı ortada şık bir kafa vuruşu yapan Kadir takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.manisa_bodrum (5) Promethazine without prescription İkinci 45 dakikaya her iki takım da temkinli bir oyun ile başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan Manisa Büyükşehir Belediyespor ardı ardına girdiği pozisyonları değerlendirezken, B.B. Bodrumspor ise girdiği ataklarda Manisa Büyükşehir Belediyespor defansını geçemedi. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor arka arkaya pozisyonlara girdi ancak yine topu ağlarla buluşturamadı. Maçın orta hakeminin 6 dakika uzattığı karşılaşmada kalan dakikalarda da her iki takım gol bulamayınca karşılaşma Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Öte yandan Mümin Özkasap Stadı’nın saha çimlerinin büyük bir kısmının bozulduğu görülürken, sahanın hafta içinde bakıma alınacağı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.