Bodrum Gündem

MUĞLA’YI GAZETECİ EĞRİBOYUN TEMSİL EDECEK…

MUĞLA’YI GAZETECİ EĞRİBOYUN TEMSİL EDECEK…
21.09.2015
0
A+
A-

türkiye-gazeteci,ler-federasyonu cheap Baclofen 10 mg esomeprazole price TGF GENEL BAŞKANLIĞI’NA YILMAZ KARACA SEÇİLİRKEN MUĞLALI GAZETECİ HALİL EĞRİBOYUN’DA İSTİŞARE KURULUNA SEÇİLDİ…

Bodrum Gündem Haber buy vardenfil

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Ankara’da yapılan 8. Olağan Genel Kurulu’nda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı’na Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca seçilirken Gazeteci Halil Eğriboyun Türkiye Gazeteciler Federasyonu İstişare Kuruluna seçildi. Eğriboyun, “Yüksek İstişare Kuruluna benim şahsımda Muğla gazetecileri seçilmiştir” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yapılan genel kurula üst kurul delegesi olmamalarına karşın Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Ferit Topaloğlu, üst kurul delegeleri Coşkun Efendioğlu, Halil Eğriboyun ve Miyase Hakalan katıldı.

8.Olağan Genel Kurul sonrasında değerlendirme yapan MGC Başkanı Süleyman Akbulut, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti, federasyonun kurucu cemiyetidir. Muğla olarak biz TGF’de yönetim kurulu bazında temsil edilmeliydik. Ancak kendi genel kurulumuzdaki eksikler nedeniyle yönetim kurulunda yer alamadık. Buna karşın Gazeteci Halil Eğriboyun’u Federasyon Yüksek İstişare Kurulu’na seçtirdik. Eğriboyun’un TGF’de Muğla Gazetecilerini en iyi şekilde temsil edeceğini biliyoruz. Sayın Eğriboyun’a başarılar diliyoruz” dedi.

Genel Başkan Yılmaz Karaca, görev bölümü sonrasında yaptığı açıklamada, TGF’nin daha aktif bir çalışma dönemi içerisine gireceğini vurguladı. Karaca, “Genel Kurulumuzun ilk toplantısında 200’e yakın delegemizin hazır bulunmuş olması TGF’nin ülke genelinde en yaygın ve en büyük örgütlü gücüne sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir. Meslektaşlarımızın meslek örgütlerine olan aidiyet duygusuna bir kez daha tanık olmamız, bizlere ayrı bir güç ve heyecan vermiştir. Yeni görev döneminde mesleki sorunların çözümüne yönelik çok önemli projelerimiz ile gündeme geleceğiz. Tabii ki, demokrasi, basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti konusunda evrensel standartlara ulaşma noktasındaki kararlı mücadelemiz de sürecek. Anadolu basınının değişim ve gelişimini sağlamaya yönelik çabalarımız da gerek üye meslek örgütlerimiz gerekse ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte uyum içinde çalışarak devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.