Bodrum Gündem

CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ GENÇLİK KOLLARINDA YENİ DÖNEM…

CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ GENÇLİK KOLLARINDA YENİ DÖNEM…
01.10.2015
0
A+
A-

chp-gençlik-kolları-başkanı-salih-yanık-ve-yönetim-kurulu-üyeleriCHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kollarında yeni dönem başladı. Yeni atanan CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

7 Haziran seçimlerinden sonra boşalan Gençlik Kolları Başkanlığına ataması yapılan CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, CHP Bodrum ilçe Örgütü Başkanı Recai Seymen’in de katıldığı ilk toplantısını yaparak 1 Kasım seçimlerine güçlü bir gençlik kollarıyla çalışmalara başlayacaklarının sinyalini verdi.

chp-gençlik-kolları-başkanı-salih-yanık-ve-yönetim-kurulu-üyeleri-1Gençlik Kollarının toplantısı başlamadan önce CHP Bodrum ilçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Genel seçimlerinden önce yeni atanan gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “Yoğun bir çalışma içine gireceğiz. Ev ve esnaf ziyaretleri ile başlayıp, dernekler, odalar ve STK’larla devam eden seçim çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalar içinde siz genç arkadaşlarımızın her projesinde yönetim kurulumuzla birlikte sizlere yardımcı olacağız” order Indocin order misoprostol online lowest prices for Plavix dedi.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, aldıkları bu bayrağı hiç yorulmadan, bıkmadan usanmadan bir sonraki arkadaşlarına başarılı bir şekilde teslim edeceklerini belirterek, “Bizler partimizin birer neferiyiz. Bugün bu bayrak bize verildi. Önümüzde bir seçim var. Tüm arkadaşlarımızla birlikte partimizi iktidara taşımak öncelikli görevimizdir. İlçe Başkanımız Recai Seymen ve yönetim kurulu üyelerimizin ve partililerimizin yanında çalışmalarımızı en iyi şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Tam kadro ilk toplantıyı yapan Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri seçim çalışmaları konusunda değerlendirmeler yaparak, nasıl bir strateji izleyeceklerinin programını yaptı.

Yapılan toplantının ardından CHP Bodrum ilçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık ilk ziyaretini Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon’a gerçekleştirdi. Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon ise yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman Belediye başkanı ve bir partili olarak gençlerin yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.