Bodrum Gündem

BODRUM’DA “ATMA PAYLAŞ” KAMPANYASI BAŞLADI…

03.10.2015
0
A+
A-

sel yardimi (4)Eylül ayının son haftalarında şiddetli yağmur sonucu Bodrum’da yaşanan sel felaketinin ardından, Bodrum Belediyesi ekipleri yardımlarını sürdürüyor.

treat erectile dysfunctiГ®n

Bodrum Gündem Haber

Sel felaketi sonucu evlerini su basan ve birçok ev eşyasını yitiren ailelere destek olan Bodrum Belediyesi ekipleri yardıma ihtiyacı olan aileleri tespit ederek, desteklerine aralıksız devam ediyor. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Mükerrem Uyar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü buy brand Cialis online Gülizar Akbay, Sosyal İşler Birim Sorumlusu Osman Gökmen ve belediye ekipleri, sel felaketi sonrası evleri tahrip olan ve eşyalarını kaybeden aileleri tespit ederek, gerekli olan eşyaların naklini sağlıyor.

Beyaz eşya, koltuk, halı gibi ev eşyaları kullanılmaz hale gelen ailelere yardım elini uzatan Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum merkezdeki bir ailenin evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ekipler, gerekli olan eşyaları tespit ederek, Bodrum Belediyesinin düzenlediği “Atma Paylaş” Retin-A no prescription kampanyası kapsamında toplanan eşyalardan ihtiyaç duyulanları ailenin evine taşıdı.

Beş senedir aynı evde oturduklarını, böyle bir felaketle ilk kez karşılaştıklarını belirten aile, “Sel felaketi sonrasında tüm eşyamızı kaybettik. Evimiz yaklaşık 70 cm su aldı. Bodrum Belediyesi yetkilileri ziyaretimize geldi ve geçmiş olsun dileklerini ileterek ihtiyaç duyduğumuz her şeyi bizlere ulaştırdı. Bodrum Belediyesine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.