Bodrum Gündem

BODRUMLU İŞ ADAMI FATİH ÖZDİL 9 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA…

BODRUMLU İŞ ADAMI FATİH ÖZDİL 9 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA…
03.10.2015
0
A+
A-

Nexium online fatih özdil (1)GOLF OYNARKEN DÜŞEN ve İÇ KANAMA NEDENİ İLE HASTANEYE KALDIRILAN FATİH ÖZDİL YAŞAM SAVAŞI VERİYOR…

order misoprostol online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum iş dünyasının tanınan isimlerinden Fatih Yapı’nın sahibi Fatih Özdil, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü golf oynadığı sırada düşerek ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre Özdil, Bodrum Golf Clup’te bir arkadaşıyla golf oynarken dereye kaçan topu almak istedi. Dengesini kaybeden Özdil yaklaşık bir buçuk metrelik yüksekten düştü. Fatih Özdil, düşme sırasında henüz detayı kesin olarak bilinmeyen bir cisme çarparak kaburgasını kırdı.
Kırılan kaburganın karaciğerine saplanması sonucu, yoğun bir iç kanama meydana geldi. Kazanın ardından hemen yakında bulunan bir hastaneye kaldırılan Özdil, toplam üç ameliyat geçirdi. Yaşadığı talihsiz kaza neticesinde meydana gelen şiddetli kanama nedeniyle böbrek ve solunum fonksiyonlarıyla ilgili de sorunlar yaşayan Fatih Özdil’in tedavisine yaklaşık 9 gündür yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.
Yoğun bakım ünitesindeki tedavisi süresince uyutulan Fatih Özdil’in, tedavisinde olumlu gelişme olduğu ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde uyandırılması bekleniyor.

order Fluconazole

Sosyal medyada muhalif kişiliği, Bodrumsever yapısı ve annesinin fotoğrafları ile birlikte yaptığı yorumlar adeta bir fenomen haline dönüşen Fatih Özdil, 20 yıldan bu yana iş dünyasında Bodrum’a hizmet veriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.