Bodrum Gündem

CHP BODRUM’UN KADINLARI YOLLARDA…

04.10.2015
0
A+
A-

chp kadınları yollardaCHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın kolları üyeleri 22 Eylül salı günü yaşanan sel felaketinde zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Sorunları not alan kadınlar bunları yetkililere ileteceklerini söylediler.

buy Cytotec cheap Brand Viagra 100MG Bodrum Gündem Haber

Yapılan ziyarete CHP Bodrum ilçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve üyeleri, CHP İl Kadın Kolları başkanı Belkız Bozacı, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Dürüye Taş ile birlikte partili kadınlar katıldı.

get Paxil chp kadınları yollarda (1)Ortakent, Bitez, Konacık ve Gümbet mahallerinde sel felaketinde iş yeri ve evleri zarar gören esnaf ile vatandaşları gezen CHP Bodrum ilçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve üyeleri, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Dürüye Taş tek tek vatandaşların sorunları dinleyerek, ihtiyaç listesi çıkardı. CHP’li kadınlar özellikle kadınlara teselli vererek ihtiyaçlarının Bodrum Belediyesi Sosyal Hizmetler müdürlüğü tarafından hızla görüldüğünü ve görülmeye devam edeceğini bildirdiler.

Ziyaretlerin ardından aynı günün akşamı CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Dürüye Taş Kent Tv’de yayınlanan Ayhan Ongun’un sunduğu “Açık Görüş” programına Katıldılar.

chp kadınları açık görüşteProgramda öncelikle yaşanan sel felaketi ve vatandaşlara yapılan destekler konu aldı. Ardından 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimin değerlendirmesi yapıldı.  CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Dürüye Taş yapılacak olan genel seçimlerde AKP’nin çok ciddi bir şekilde oy kaybettiğini, CHP’nin ise birinci parti çıkarak iktidar olacağına inandıklarını söylediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.