Bodrum Gündem

CUMHURİYET MAHALLE ESNAFI SEL YARALARININ SARILMASINI İSTİYOR…

CUMHURİYET MAHALLE ESNAFI SEL YARALARININ SARILMASINI İSTİYOR…
04.10.2015
0
A+
A-
cumhuriyet-mahallesi-esnafı-sel-felaketi-yaraların-sarılmasını-istiyor order Indocin Bodrum’da geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketinin ardından Bodrum’da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Selden en fazla zarar gören yerler arasında bulunan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yetkililerden biran önce yardım yapılmasını istiyor.
Bodrum Gündem Haber
Dağlardan gelen yağmur sularının birçok menfezleri tıkadığını ve su baskınlarının yaşandığını ifade eden esnaf, duvarların çöktüğünü ve iş yerlerinin sular altında kaldığını söyledi. Yaşanan felaketin ardından halen temizlik çalışması yaptıklarını belirten esnaf, yetkililerden gerekli yardımı almadıklarını savundular.
cumhuriyet-mahallesi-esnafı-sel-felaketi-yaraların-sarılmasını-istiyor-2Bodrum Belediyesi ve diğer yetkililerin duruma el atmasını ve gereken desteği vermesi gerektiğini ifade eden Mahalle sakinlerinden Mehmet Emin Orman, sadece sokakta değil, Oasis Alışveriş Merkezinde de çok sıkıntıların yaşandığını belirterek; cheap Brand Viagra “Bütün menfezler tıkandı. Buralar adeta bir göl halini aldı. Menfezler tıkanma yaptı ve su çok yüksek seviyeye yükseldi. Bütün mesele şu vadide 4-5 tane kanal vardı geçen gün hepsi kapandı. Sadece sular bizim menfezden geçti. Dolayısıyla burası kapandığı zaman buralar göl halini alıyor. Bütün isteğimiz yetkililer iyi bir proje yapmak suretiyle bizim hem yukarıdan hem aşağıdan deremizi elden geçirmesini istiyoruz” dedi.
Asacol online cumhuriyet-mahallesi-esnafı-sel-felaketi-yaraların-sarılmasını-istiyor-1Felaketten sonra belediye ekiplerinin geldiğini dile getiren Orman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah razı olsun geldiler, gittiler. Ama başkanımızın, başkan yardımcılarımızın da gelmelerini arzu ederdik. Ak Partililerden Allah razı olsun geldiler, gittiler. Gönlümüz istiyor ki böyle bir felaket zamanında onlarda gelsinler geçmiş olsun desinler acılarımızı paylaşsınlar. Yapılacak en büyük iş ise burasıyla ilgili güzel bir projenin hazırlanması. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması. Belediyeyi bekliyoruz buradaki çamuru temizlesinler. Sel burada çok büyük bir yara açtı. Oralar yapılacak bekliyoruz”
Öte yandan bölgede bulunan bazı işletmecilerin muhasebe evrakları başta olmak üzere birçok eşyasının kullanılmaz hale geldiği de gözlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.