Bodrum Gündem

KARATAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ… (VİDEO HABER)

04.10.2015
0
A+
A-

levonorgestrel online KARATAŞ AİLESİNİN KIZI ŞEYDA İLE KORULARELİ AİLESİNİN OĞLU UĞUR ATA DÜNYA EVİNE GİRDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış ailelerinden BODTO Geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karataş’ın kızı Avukat Şeyda Karataş ile Bursa’nın tanınmış ailelerinden Tekstilci İş Adamı Hasan Korulareli’nin halen doktorasına devam eden, Makine Mühendisi oğlu Uğur Ata Korulareli yaşamlarını birleştirdiler.

Cuma günü Gümbet’te bir otelde yapılan kına gecesinin ardından, kız evinde geleneksel Bodrum düğün yemek ikramları yapıldı.

order methotrexate buy azithromycin ismail karataş ailesinin mutlu günü (3)Cumartesi gecesi ise Erkek tarafı Müzeyyen ve Hasan Korulareli ile kız tarafı Feriştah ve İsmail Karataş davetlileri kapıda karşıladılar. Düğün törenine Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Meclis üyeleri Mehmet Özalın ve Niyazi Atare, AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oğuz Şahin, BOSİAD Başkanı Mustafa Er, Menteşe Belediyesi eski Başkanı Mesut Karataş ve çok sayıda davetli katıldı.

ismail karataş ailesinin mutlu günü (4)Atlı fayton ile düğün törenine gelen Şeyda ve Uğur Ata çifti Sevinç ve Ender Kasal’ın şarkıları eşliğinde karşılandı. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, gelinin amcası iş adamı Ahmet Karataş, Mehmet Kınay ve İsmail Aker’inde olduğu dört kişi nikah şahitliği yaptı. İmzaların atılması ile yaklaşık 15 dakika süren muhteşem bir havai fişek gösterisi yapıldı.

Şeyda ve Uğur Ata çifti ve davetliler, Sevinç ve Ender Kasal’ın popüler şarkıları ve yerel türküleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.