Bodrum Gündem

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ AKIN ÜSTÜNDAĞ KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ…

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ AKIN ÜSTÜNDAĞ KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ…
07.10.2015
0
A+
A-

buy Ventolin no prescription kent-konseyi-akın-üstündağ-ziyaretiCHP Muğla milletvekili Akın Üstündağ, CHP Bodrum ilçe başkanı Recai Seymen, kadın kolları başkanı Ender Taşören ve beraberindekiler ile Bodrum Kent Konseyi’ni ziyaret ettiler.

Kent Konseyi başkanı Hamdi Topçuoğlu tarafından karşılanan heyet ile Bodrum gündemine yönelik konular konuşuldu.

order Paxil Valtrex cheap Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla milletvekili Akın Üstündağ, iktidar olmaları durumunda sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesine yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini kaydetti. Kent konseylerini önemsediklerini kaydeden Akın Üstündağ, Milas Kent Konseyinin kuruluşunda bir fiil işin içinde olduğunu ve konseylerin görevlerini hakkıyla yerine getirmesi gerektiğini söyledi.  CHP’nin seçim esnasında beyan ettiği projeleri tek tek açıklayan Üstündağ iktidar olunması durumunda bu beyanların tamamen arkasında duracaklarının altını çizdi.

Örgütsüz toplumlarda demokrasinin kurulmasının mümkün olmadığına değinen Bodrum Kent Konseyi başkanı Hamdi Topçuoğlu gelişmiş ülkeler de sivil toplum örgütlerinin yaptırım güçlerinin son derece etkili olduğunu ifade etti.  Topçuoğlu ” Nicelik olarak Batı Avrupa normlarını yakaladık Bodrum olarak. Anadolu da bu örgütlenmenin olmamasının büyük bir kayıp. Oralardaki örgütlenme patronlar, ağalar,  din bazlı kişi ve kurumların tekelinde olmasının zararlarınızı ülkemiz yaşamakta. Köy köy mahalle mahalle dernekler kurmak son derece önemlidir.  Yerinde yönetim bu şekilde başlar. Bu da size önümüzdeki süreç içinde Bodrum Kent Konseyi’ne bir bakış olarak ışık tutacaktır ” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.