Bodrum Gündem

ABDULLAH GÜL BODRUM’DA…

10.10.2015
0
A+
A-

abdullah-gül-edam-311. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki Barbaros Bay Bodrum Kempinski otelde Ekonomi ve Dış Politika Araştırmalar Merkezi (EDAM) tarafından düzenlenen 11. Yuvarlak Masa Toplantısı’na katıldı.

Toradol without prescription

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı, Edam Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ülgen ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, İsveç Dış İşleri eski Bakanı Carl Bildt, Avrupa Parlementosu üyesi Merietje Schaake, Edam Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ülgen, Google İdeas Direktör Yardımcısı Scott Carpenter, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül (konuk), TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran, Allianz Yönetim Kurulu Başkanı Solmaz Altın, Avrupa Analiz Başkanı David Mackie, İtalya eski Başbakanı Enrico Letta, İngiltere Başbakanı David Cameron’ın Başdanışmanı Daniel Corski, Avrupa Parlamentosu Genel Sekreteri Klaus Welle, Türkiye’de ve yurt dışından gazetelerin ekonomi ve dış politika yazarları da katıldı.
abdullah gül edam 13SURİYELİLERE SIĞINMACILARA BAKIŞ KONUSU MASAYA YATIRILDI…
Toplantıda, Rusya’nın hava sahası ihlalleri, Rusya’nın Suriye müdahalesi, Türkiye için iklim değişikliği katkı planı hazırlanması, Türkiye için enerji verimliliği fırsatları, Türkiye’de nükleer enerji ve emniyeti konuları, Türkiye’nin nükleer politikaları, Türkiye ve Işid karşıtı koalisyon, İklim değişikliği ile mücadeleye şartlı destek, İran nükleer müzakereleri, Türkiye’nin Suriye’ye olası müdahalesi, ABD-TR Track II Diyaloğu, Türkiye’nin kritik seçimi, Türkiye’de güneş enerjisi piyasası, Türkiye’nin nükleer geleceği, Elektrik altyapısı ve siber güvenlik, Edam Ermeni meselesi kamuoyu anketinin değerlendirilmesi ve Suriyeli sığınmacılara bakış konuları iki gün sürecek toplantıda masaya yatırılacak.
Geçtiğimiz yıllardaki toplantılara, başta eski Ekonomi Bakanları Kemal Derviş ve Ali Babacan olmak üzere, AB eski Bakanı Egemen Bağış, Sosyolist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran’nın da aralarında olduğu bir çok isim de katılmıştı.Basına kapalı olarak yapılan toplantıyla ilgili önümüzdeki hafta sonuç bildirgesi yayınlanması bekleniyor.Diğer yandan bu gün Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeni ile toplantıda terör konusunun da özellikle konuşulduğu tahmin ediliyor.

purchase Indocin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.