Bodrum Gündem

CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI TERÖRÜ LANETLEDİ…

CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI TERÖRÜ LANETLEDİ…
11.10.2015
0
A+
A-

chp-muğla-ilçe-başkanı-recai-seymenCumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, Ankara’da “Barış Mitingi” öncesi yaşanan, onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet veren ve tüm ülkeyi yasa boğan terör saldırısı nedeniyle tüm etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu. Viagra online

Bodrum Gündem Haber

Son belirlemelere göre 95 kişinin hayatını kaybettiği ve 500’den fazla kişinin yaralandığı acı olayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında terörü lanetledi.

Terörün her türünü şiddetle kınadıklarını ifade eden İlçe Başkanı Seymen, buy Retin-A online “Ankara’da Barış Mitingi öncesi meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan patlama nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Ülke barışına yönelik her türlü terörü ve terörün tüm sorumlularını şiddetle kınıyoruz! Yaşanan bu acı olay nedeniyle bugünkü ve yarınki tüm etkinliklerimizi iptal ediyoruz.” dedi.

order vardenfil nurettin_demir_muğla_milletvekili_bodrum_gundemBodrum’da çalışmalarını sürdüren CHP Muğla Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir de yaşanan acı olayın ardından çalışmalarına ara verdi. CHP Genel Merkezi’nden yapılan çağrı üzerine Nurettin Demir, Ankara’ya döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.