Bodrum Gündem

BODRUM SU HATTI YİNE PATLADI…

BODRUM SU HATTI YİNE PATLADI…
12.10.2015
0
A+
A-
Bodrum-İçme-Suyu-Hattı-Yine-PatladıDİKKAT YİNE SU KESİNTİSİ! SULARINIZI DİKKATLİ KULLANIN…

Purchase Retin-A

buy Ventolin Bodrum’da önceki gün öğleden sonra saatlerinde içme suyu ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle, dünden bu yana Bodrum Yarımadasına su verilemiyor.
Cialis super active online Bodrum Gündem Haber
Bodrum-Milas karayolu Gökçeler mevkisindeki DSİ’ye ait içme suyu isale hattında yine patlama meydana geldi. Tazyikli bir şekilde akan suyu önleyebilmek için ekipler harekete geçti. Yaşanan olayın ardından ekipler bölgede onarım çalışması başlattı.
Başta Güvercinlik olmak üzere, bölgeye yakın alanlarda daha öncede onlarca kez patlamalar meydana gelmiş, hatta bir çoğunda da ev ve iş yerleri de sular altında kalmıştı. Büyük çapta maddi hasarın da yaşandığı olaylarda geçtiğimiz yıl boru yenileme çalışması başlatılmıştı. DSİ ekiplerince bir firmaya verilen çalışmalarda sonlara yaklaşılmıştı.
Bodrum halkı, boruların yenilendiğini ve artık patlamaların yaşanmayacağını düşünürken, bir patlamanın daha meydana gelmesi şaşkınlığa neden oldu. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden edindiğimiz bilgiye göre, ilçeye suyun yeniden ne zaman verileceği konusunda bir bilgi alınamadı.
Sıkıntının DSİ’ye ait olduğunu ifade eden yetkililer, yaşanan patlamanın ardından tahrip olan borunun değişimi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Yetkililer ayrıca vatandaşla sularını daha dikkatli kullanmaları, hatta imkanı olanların da yedekleme yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.