Bodrum Gündem

SEL FELAKETİNDEN MAĞDUR OLANLARA TEMİZLİK DESTEĞİ!

SEL FELAKETİNDEN MAĞDUR OLANLARA TEMİZLİK DESTEĞİ!
12.10.2015
0
A+
A-
bodrum sel (40)Bodrum’da, geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan sel felaketinde mağdur olan, sigortası olmayan ev ve işyeri sahiplerine, 12 Ekim’den itibaren ev ve işyerlerinin temizliği için yapılan harcamalara mahsuben maddi yardım yapılmaya başlanacağı bildirildi.
Bodrum Gündem Haber buy Valtrex order Viagra buy Baclofen online
Bodrum’da 22 Eylül’de yaşanan sel felaketinin ardından Bodrum Kaymakamlığı ile Bodrum Belediyesi’nin ortaklaşa oluşturduğu kriz masasınca yapılan hasar tespit ve değerlendirme çalışmaları sonrası maddi yardım yapılmasına karar verilen ev ve işyeri sahiplerine, 12-30 Ekim arasında ödeme yapılacağı ifade edildi.
Bodrum Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, yardım yapılacak sel mağdurlarının isim listeleri yayınlandı. Bodrum Halk Bankası aracılığıyla yardım ödemesi yapılacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Sel Felaketinde evi ve işyeri (sigortasız ve küçük esnaf) hasar gören listede adı geçenlerin 12 Ekim 2015 Pazartesi ile 30 Ekim 2015 Cuma günleri arasında Bodrum Halk Bankası Çarşı Şubesinden kimlik ibrazı ile imza karşılığı temizlik amacıyla yardım ödemesi yapılacaktır.”
Öte yandan sel felaketinden dolayı mağdur olan ev ve iş yerlerinin tam sayıları da listede yer aldı. Listeye göre, selden zarar gören ev sahibi sayısı 240, iş yeri sahibi sayısı ise 211 olarak açıklandı. Bu arada listede mağdur olan tüm kişilerin isimleri de yer alıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.