Bodrum Gündem

BODRUMLU YÜZÜCÜLER KAŞ’I SALLADI

13.10.2015
0
A+
A-

order Prozac online purchasing Plavix online bodrumlu-yüzücüler-kaşı-salladıAntalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kaş 361 Açık Deniz Yüzme Yarışlarına Bodrumlu yüzücüler damgalarını vurdular.

purchase cheap Baclofen Bodrum Gündem Haber

1-3 ve 6 Km.’lik parkurlarda yapılan yüzme yarışlarına 9 veteran yüzücüsüyle katılan Bodrum Yüzme ve Su sporları Kulübü (BYSK) Bodrum’a 14 madalya ile döndü. Yarışlara 1 Km ve 3 Km kategorilerinde katılan veteran yüzücüler hem kategori hem de kendi gruplarında derece elde ederek Bodrum’un gururu oldular.

Arda Akman, Defne Arcan, Zafer Olcay, İbrahim Demiröz Ve Doğa Çapanoğlu yaş gruplarında ve genel sıralamada 3 Altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile 3 kilometre süren parkurun başarılı yüzücüleri oldular. 1 kilometrelik parkurda yarışan Banu Belkıs Güner Aş, Ceren Olcay, Barbaros Güneş ve Toyga İçözü de genel klasmanda ve yaş kategorilerinde kazandıkları 4 Altın, 3 Gümüş ve 1 bronz madalya ile Bodrum’a döndüler. BYSK Kulüp Başkanı ve antrenörü Boğaç Sülün yaptığı açıklamada kulüplerindeki sporcuların her yarışta Bodrum’u başarıyla temsil ettiklerini söylerken, kulübün sponsorlarla desteklendiğine, gerek ülke içerisinde gerek yurtdışında yapılan her yarışta daha çok başarı elde etmenin ve Bodrum bayrağını dalgalandırmanın mümkün olduğunu dile getirdi.

Halen Barbaros Yachting sponsorluğuyla bir takım ihtiyaçlarının karşılandığını belirten BYSK Kulüp başkanı Boğaç Sülün, Bodrumlu iş adamlarına da seslenerek; “Gelin markanızı Bodrum’un bayrağıyla birlikte dalgalandıralım. Spora yapılan yatırım en büyük reklamdır.” mesajını verdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.