Bodrum Gündem

AZMAKBAŞI YOK OLUYOR…

AZMAKBAŞI YOK OLUYOR…
14.10.2015
0
A+
A-

bodrum-azmakbaşı-yokoluyor-1AZMAKBAŞI’NDA BİRİKEN VE LAĞIMLA KARIŞTIĞI İDDİA EDİLEN PİS SULAR, ÇEVREYE RAHATSIZLIK VERİYOR. AZMAKBAŞI YOK OLMAK ÜZERE…
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da azmakbaşında biriken pis sular çevredeki işletmecilerin tepkilerine neden oluyor. Dünyaca ünlü Barlar Caddesinin girişinde yer alan, Bodrum Belediyesine ait ve yaz sezonunda Denizciler Derneğinin kafesi olarak da kullanılan Azmakbaşı, bu günlerde kötü görüntü ve pis kokular yaymaya başladı. Bodrum Denizciler Derneği bir süre önce bölgedeki işletmesini kapattı.

“Azmakbaşı’nın hemen yanında yer alan bir restaurant ise Halikarnas Balıkçısı’nın yaşadığı evlerden birisi olma özelliğini de taşıyor.”

Bodrum’da Eylül sonunda yaşanan sel felaketinin ardından bu bölgede büyük çapta hasar meydana gelmişti. Bodrum Denizciler Derneği tarafından işletilen kafeteryanın alt kısmına yapılan duvar, selin tazyikine dayanamayarak parçalanmıştı.
Çevredeki esnaf, son dönemlerde kötü görüntü oluşturan bölgenin belediye yetkililerince düzeltilmediğini iddia etti. Bölgede biriken ve kötü görüntü oluşturan atık lağım suları, bölgede dolaşan özellikle yabancı turistlerin de tepkilerine neden oluyor.
buy ventolin bodrum-azmakbaşı-yokoluyorAzmakbaşında restoran işletmeciliği yapan Çetin Alın, yaşanan selden oldukça zarar gördüklerini söyledi. Derenin duvarla kapalı olması nedeniyle suyun denize akamadığını ve işletmelerinin sular altında kaldığını anlatan Alın; cheap Propranolol buy Cialis online “Çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Hem koku yapıyor hemde sinek yapıyor. Sinekten oturamıyoruz. Köprünün altıda çok kirli belki de hayvan leşi var. Bu konuda belediyeye baş vurduk. Ama hala bir çözüme kavuşmadı. Bu durum Muğla Büyükşehir Belediyesini ilgilendirdiğini söylediler.Geldiler iki fıs fıs yaptılar sıktılar gittiler. Burada ne müşteri oturabiliyor ne de biz. Her taraf sineklendi. Koku oldukça fazla. Bu suya lağım kokusu da karışıyor. Bu konunun yetkili mercilerce düzeltilmesini istiyoruz. Müşteriler gelip bu bölgeden denizi seyretmeye geliyor. Onlarda bu pisliği görüyor. Bodrum’a hiç yakışmayan görüntüler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.