Bodrum Gündem

ÜNLÜ YÖNETMEN MEMDUH ÜN BODRUM’DA HAYATINI KAYBETTİ…

ÜNLÜ YÖNETMEN MEMDUH ÜN BODRUM’DA HAYATINI KAYBETTİ…
16.10.2015
0
A+
A-
brand Viagra delivery overnight memduh-ün-vefat-ettiTürk sinemasının ünlü yönetmeni Memduh Ün, Bodrum’da hayata veda etti.
Bodrum Gündem Haber Lasix no prescription
285 gündür Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde Kronik Böbrek Yetmezliği ve Kronik Solunum Yetmezliği rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören Memduh Ün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi; “Türk sinemasının büyük isimlerinden Sayın Memduh Ün’ü, 16 Ekim 2015, Cuma günü (bugün) saat 10:38 itibariyle maalesef ki kaybettik. Kronik böbrek yetmezliği ve kronik solunum yetmezliği nedeniyle 285 gündür hastanemizin Yoğun Bakım ünitesinde takip ve tedavisini sürdürüyorduk. Öncelikle Memduh Ün’ün tedavi sürecinde yanı başında olan Fatma Girik hanımefendiye, ailesine ve Türk halkına bu değerli insanı kaybettiğimizden dolayı duyduğumuz üzüntüyü belirtmek ve başsağlığı dilemek isteriz.”

Hayatını uzun zamandır Türk sinemasının en ünlü kadın aktrislerinden biri olan Fatma Girik ile beraber, Bodrum’un Torba mahallesinde sürdüren Memduh Ün’ün vefatını öğrenen dostları ve yakınları Torba’daki evine geldi. Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya ve Bodrum Belediyesi Cenaze İşleri müdürlüğü yetkilileri de eve gelerek ünlü yönetmenin cenaze töreni ve defin işlemleri ile ilgili aileyle görüştü. Ünlü yönetmenin hayat arkadaşı Fatma Girik evinin önüne gelen gazetecilerin ropörtaj taleplerine ise çok üzgün olduğunu ve durumunun iyi olmadığını ifade ederek geri çevirdi.

Usta yönetmenin cenaze töreniyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre bugün hastaneden alınarak Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri müdürlüğü morguna kaldırılacak olan cenaze, Pazartesi günü Mimar Sinan Üniversitesinde düzenlenecek tören için istanbul’a götürülecek. Burada düzenlenecek törenin ardından tekrar Bodrum’a getirilecek olan ünlü yönetmenin cenazesi, Salı günü İkindi namazının ardından Torba mezarlığında toprağa verilecek.

Ventolin price

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.