Bodrum Gündem

BODRUM HASTANESİNE NEDEN HALA BAŞLANILMADI?

BODRUM HASTANESİNE NEDEN HALA BAŞLANILMADI?
17.10.2015
0
A+
A-

nurettin demir bodrum ziyaret (2)CHP Muğla Milletvekili ve 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum Devlet Hastanesine yaptığı ziyarette, “2015 yılında yapılacak olan devlet hastanesine ayrılan ödeneğin yapımına başlanmadan neden geri çekildiğini sorarak, “2016 yılında da bu konunun takipçisi olacağım” dedi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, 1 Kasım’da yapılacak 2015 Genel Seçimleri öncesi başladıkları seçim çalışmalarına Bodrum Yarımada genelindeki sağlık kurumlarına ve mahallelere yaptığı ziyaretlerle devam ediyor. Ziyaretlere Muğla il genelinde çalışmalarını sürdüren CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Üyeleri, CHP Bodrum Gençlik Kolları Üyeleri ve CHP Bodrum eski İlçe Başkanı Dr. Kerim Cangır katıldı.

buy doxycycline online nurettin demir bodrum ziyaret (3)“HASTANE İHALESİ YAPILDI, ÖDENEK AYRILDI… PEKİ, NEDEN BAŞLANILMADI?”

Bodrum Devlet Hastanesi ile başlanılan ziyarette CHP’li heyetini, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin makamında karşıladı. Ziyarette CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, bu sene ihalesi yapılan Bodrum Devlet Hastanesindeki çalışmalarla ilgili başhekim ile görüşerek, “Aldığımız bilgilere göre ihalesinin yapılıp ödeneğin de ayrılmasına rağmen neden geri çekilerek hastanenin yapımına başlanmadı?” Buying Lithium diye sordu. Demir, “2016 yılında da bu konunun takipçisi olacağız.” Generic Professional Viagra diyerek başhekimden hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

CHP’liler daha sonra hastaneyi gezerek görev yapan doktorları ve çalışan hastane personelini de tek tek ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Bodrum Devlet Hastanesinin ardından ise sırasıyla Özel Bodrum Hastanesi, İnter Tıp Merkezi,  Bodrum Romomed Tıp Merkezi ve Bodrum Acı Badem Hastanesine de ziyaretlerde bulundu.

nurettin demir bodrum ziyaret (6)NURETTİN DEMİR, YAKA VE ORTAKENT’TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU…

Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum’daki partililerle birlikte sağlık kurumlarına yapmış olduğu ziyaretlerinin ardından Yaka ve Ortakent mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Mahalle kahvelerinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek hallerini hatırlarını soran Milletvekili Demir, çözümün 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde CHP’nin tek başına iktidara gelmesinde olduğunu belirtti.

nurettin demir bodrum ziyaret (5)ÖNCE İNSAN, ÖNCE BİRLİK, ÖNCE TÜRKİYE!

CHP Muğla Milletvekili ve 25.Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ise vatandaşlara CHP’nin “Önce Türkiye” başlıklı seçim bildirgesini paylaştı. Çiftçiye, işçiye, esnafa, aileye, kadına, emekliye ve gençlere yönelik üreten bir Türkiye vaadiyle hazırlanan projelerden bahseden Milletvekili Demir; Genel Sağlık Sigortası Primlerinin silineceğini, evsiz yurttaşın kalmayacağını, üniversitesi harçlarının ve Yök’ün kaldırılacağını, öğrenciye ücretsiz yurt imkanı sunulacağını, asgari ücretin net 1,500 TL’ye çıkarılacağını, mazotun 1,80 kuruşa indirileceğini ve taşeron işçiliğin kaldırılacağı gibi pek çok konuda bilgi verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.