Bodrum Gündem

CHP BODRUM’UN HEDEFİ DÖRT MİLLETVEKİLİ…

17.10.2015
0
A+
A-
buy Cialis Professional chp basın kahvaltısı (12)CHP Bodrum İlçe Örgütü ile CHP Muğla Milletvekili ve Adayı Ömer Süha Aldan, Bodrum Trafo Kafede basınla bir sohbet kahvaltısı düzenledi. Milletvekili Aldan ortak akıl vurgusu yaparken, Kocadon en az dört milletvekili hedeflediklerini söyledi.
Plavix online Bodrum Gündem Haber
CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’nın Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık, Bodrum belediyesinin CHP’li meclis üyeleri Ali Öztürk, Seval Aktaş, Güneri Günaydın, Osman Küçükyüzbaşı, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen; “7 Haziran seçimlerinin 5 ay sonrası seçim olacağını hiç hesaba katmamıştık. Tabanımızdan gelen tepkilere rağmen Ak Parti ile koalisyon görüşmeleri bile yapılmıştır.” dedi.
chp basın kahvaltısı (13)EN AZ DÖRT MİLLETVEKİLİ…
18 yıllık belediye başkanlığı döneminde birçok seçime girdiğini ancak ilk kez bir seçimde bu kadar heyecan yaşadığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise CHP’nin Muğla’dan 4 milletvekili çıkaracağını iddia etti. Başkan Kocadon; “CHP’nin hem seçim bildirgesi olsun, hem genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun tavırları bize yön vermiştir. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun; Huzur, birlik, beraberlik ve barış için yaptıklarını sadece biz değil, bütün Türkiye biliyor. Bodrum’da ki CHP’nin birlik beraberliği de bunun en yakın örneklerinden birisidir. Bu seçim aynı zamanda 2002 yılının da rövanşı olacaktır. 1999-2003 arası Türkiye’yi yöneten siyasi partiler meclis dışı kalırken, 2 parti meclise girmiştir. Bugüne dönersek güzel bir tablo oluşacaktır ve bunu görebilmekteyiz. Muğla’da 6 milletvekilinin hepsi CHP’li olacak. 4 milletvekilimiz kesin. Artık Türk halkı ve Türkiye kaos görmek istemiyor, birlik beraberlik içinde bir yaşam istiyor. Türkiye’nin birleştirici gücü Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisidir. Türk halkı sağ duyusunu bu seçimde sandığa taşıyacaktır” diye konuştu.
chp basın kahvaltısı (9)İYİ OLAN HİÇ BİR ŞEY YOK…
Geçen seçimden bu yana çok zaman geçmedi ama çok şey değişti diyerek söze başlayan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ise; “İyi şeyler oldu diyebileceğimiz hemen hemen hiçbir şey yok. Bir tek Türkiye cumhuriyeti bir vatandaşımızın Nobel ödülü alması bizi onurlandırmıştır. Savur’dan çıkmış Bir Türk var, anne – baba okuma yazma bilmiyor ama belli ki kendisi dahi bir insan ve ödülü alarak göğsümüzü kabarttı. Bu dünyaya bir şeyler vermek isteyen bir insandır Nobel ödülünü alan bu vatandaşımız ve bunu her seferinde Cumhuriyete borçlu olduğunu söyleyen de bir insan. Bugün birçok yerde geziyorum insanların özgürlük umutları artık kalmamış durumda. Adil bir yargılama kalmamış, çoğu insanımızın cebinde bir kuruş parası yok zor durumda. 1 Kasım seçimleri birilerinin amaçları ve çıkarları doğrultusunda yapılacak olan bir seçimdir. Ama biz CHP’liler barışa, huzura, adil gelir dağılımına, ulaşabiliriz ve bunun yollarının da açık olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin çıkışı tek akıl değil, ortak akıldadır. Biz “Önce Türkiye” sloganı ile meydanlara çıktık. ABD ve Rusya bunların yüzünden yeni komşularımız ve bunu yanlış dış politikamızı yaratarak yanı başımıza çektiler. Milletimizle ortak bir kaderi paylaşıyoruz. Çünkü CHP Cumhuriyeti koruyan bir partidir ve bu ülke sınırları içerisinde de Cumhuriyeti yaşatacak tek partidir” dedi.
chp basın kahvaltısı (7)YA İHMAL VAR YADA BİR ŞEYLER GÖZ ARDI EDİLMİŞ…
Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı ile ilgili bazı tespitlerini de basın mensupları ile paylaşan Aldan; “Biz garın olduğu meydanda bir önlem almadık sadece miting alanında önlem aldık dedi. Ben de sorarım şimdi? Madem öyle, güvenlik şube müdürünü neden açığa aldınız? Burada ya bir ihmal vardır, ya da bir şeyler göz ardı edilmiştir. Sayın Başbakan bilmeden istemeden bu örgüte yardım mı etmiştir? Edilgen ve ezik bir hava var ama biz bu katliam ve terör karşısında moral değerlerimizi yüksek tutmalıyız. İçişleri ve Adalet bakanı geçici bir bakanlık ile yönetilmekte ve zafiyet vardır. Vatandaşımız 1 Kasım’da oy verirken bu gibi konuları göz önünde bulundurmalıdır” dedi.
Sözlerine rövanşist olmayacağız diyerek devam eden Aldan “Türkiye çok yoğun bir süreçten geçiyor. Önce Türkiye arkadaşlar, biz bu anlamda yola çıktık ve ortak akıl ile kutuplaşmayı giderecek elinin taşın altına koyacak bir iktidar lazım ülkemize” buy Ventolin no prescription dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.