Bodrum Gündem

ATATÜRK’Ü UNUTTARMAYA ÇALIŞIYORLAR…

ATATÜRK’Ü UNUTTARMAYA ÇALIŞIYORLAR…
19.10.2015
0
A+
A-

chpli_bodrumlu_gencler_add (3)Atatürkçü Düşünce Derneğine üye olmak için CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve üyeleri ile birlikte başvuru yapan Gençlik Kolları Başkan M. Salih Yanık, “Biz Atatürk ile büyüdük, Atatürk’ün kitapları ile büyüdük ve onun yazdığı sözlerle okuduk. Şimdi ise Atatürk’ü unutturmaya çalışıyorlar.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, CHP Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Üyesi gençlerle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bodrum Şubesini ziyaret etti. ADD Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Gökhan Uras, Şahika Vural Muştu, Mehmet Kadri Korkmaz, Gisela Şahinoğlu ve dört dernek üyesinin bulunduğu ziyarette CHP’li Bodrumlu gençler, derneğe üye olmak istediklerini belirtti.

Başvuruları alan dernek üyeleri, gençlere teşekkür ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden böyle gençleri görmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Derneğin yönetim kuruluna da girmelerini öneren dernek yetkilileri ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneğine 18 yaşını doldurmuş her gencin başvuruda bulunarak üye olabileceklerini kaydetti.

Brand Viagra without prescription Cytotec cheap chpli_bodrumlu_gencler_add (1)“ATATÜRK’E BİZ GENÇLER OLARAK SAHİP ÇIKACAĞIZ”

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Herkes Atatürk’ten bahsederken bu zamanda; Atatürk’e sahip çıkmayı, Atatürk’ü dilden düşürmemeyi dile getirirken, bunları işleme dökememek gerçekten üzücü. Kemal arkadaşım sağ olsun hepimize öncülük etti, hepimize böyle bir fikirle geldi. Bütün yönetimdeki arkadaşlarım, bütün gençlik kollarındaki arkadaşlarımla birlikte hemen kabul ettik. Keşke daha önce yapsaydık bunu, keşke daha önce adım atabilseydik. Bundan sonra biz gençler olarak dernek için elimizden gelen her şeyi yaparız. Yaptığımız üyeliklerde hem Cumhuriyet Halk Partisi için hem Atatürkçü Düşünce Derneği için üyelikler açmaya çalışırız. Biz Atatürk ile büyüdük, Atatürk’ün kitapları ile büyüdük, onun yazdığı sözlerle okuduk. Şimdi ise Atatürk’ü unutturmaya çalışıyorlar, kitaplardan çıkarmaya çalışıyorlar. Onun yaptığı güzel şeyleri yıkmaya çalışıyorlar. Bunlara biz sahip çıkacağız, biz yapacağız, bu genç nesil yapacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza ben yönetimim adına söz veriyorum.” cost of Strattera dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.