Bodrum Gündem

BODRUM BİR ÇINARINI CEMAL USLU’YU KAYBETTİ…

BODRUM BİR ÇINARINI CEMAL USLU’YU KAYBETTİ…
19.10.2015
0
A+
A-
valacyclovir online buy albuterol Purchase Retin-A cemal uslu vefat ettiBodrum’un tanınmış ailelerinden, hayırsever iş adamı  Cemal Uslu, 91 yaşında hayatını kaybetti.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’un ilk tüccarı olarak adını Bodrum tarihine altın harflerle yazdıran, tutkuyla bağlı olduğu eşi Mahinur Uslu’nun 68 yıllık büyük aşkı olmayı başaran, 91 yıllık hayatına sığdırdığı sayısız iyiliğin en etkileyici eserlerinden biri olan Mahinur – Cemal Uslu Okulu ile gönüllerde taht kuran, layık görüldüğü TBMM Onur nişanı ile tüm Bodrum’u gururlandıran Cemal Uslu, yaşamını yitirdi.
Cemal Uslu, bir süredir Özel Bodrum Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Çağımızın amansız hastalığını yenemeyen Uslu’nun ölümü, başta eşi Mahinur Uslu olmak üzere yakın çevresini ve Bodrumlulara büyük üzüntü yaşattı.
Uslu’nun cenazesi 19 Ekim 2015 Pazartesi günü Bodrum Adliye caminde ikindi namazının ardından (16:08) kılınacak cenaze namazı sonrasında Türbe Mezarlığında toprağa verilecek.Bodrum Gündem Gazetesi olarak, merhum Cemal Uslu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.