Bodrum Gündem

MHP ADAYI ASIM BAŞARAN MUĞLA’DA GAZETECİLERLE BULUŞTU…

MHP ADAYI ASIM BAŞARAN MUĞLA’DA GAZETECİLERLE BULUŞTU…
19.10.2015
0
A+
A-

asım başaran gazeteciler ile buluştu (2)MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, Muğla’nın Ankara siyasetini bilen ve Ankara’dan tuttuğunu koparabilen bir vekile ihtiyaç duyduğunu belirterek “Bizim Muğla insanımızın nezaketi vardır. Söylenene itibar eder, herkesi kendisi gibi güvenilir bilir. O vekil iyi niyetli de olsa, vatandaşının talepleriyle ilgilenmeye fırsat bulamaz, ilgilenmez o yüzden. Hatırlatan da olmaz. Halbuki kapının arasına ayağını koyacaksın gerekirse. İline, ilçelerine hangi hizmet gerekiyorsa onu alana kadar peşini bırakmayacaksın” dedi.

levonorgestrel price Bodrum Gündem Haber buy Lamisil online

Muğla’da Gazeteciler Cemiyeti ve Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ile Fethiye, Marmaris ve Muğla merkezdeki yerel basın kuruluşlarını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, AKP’nin 13 yıllık iktidarı döneminde basına yönelik baskıların artarak devam ettiğini, 7 Haziran’dan sonra ise baskının saldırıya dönüştüğünü söyledi. Özellikle, Türkiye’de düşünce özgürlüğünün ve hür iradenin sembolü olan yerel basının, getirilen ağır sorumluluklarla bitirilmeye çalışıldığını belirten Başaran, şunları kaydetti: Ben de bir meslektaşınız sayılırım. Bir dönem gazete ve dergi çıkardım ve yerel basının nasıl büyük zorluklar altında ayakta kalma savaşı verdiğine bizzat tanık oldum. Son zamanlarda basına yapılan sansür ve getirilen ağır sorumluluklar ile adeta yerel basın bitme noktasına geldi. Basın, vatandaşların ve toplumun sesi, gözü ve kulağıdır. Düşünce ve ifade özgürlüğünü de içinde barındıran basın özgürlüğünün hiçbir şart altında kısıtlanması, engellenmesi kabul dahi edilemez. Aksi taktirde demokrasiden söz edilemez. Türkiye’de halkın bilgilenme hakkını korumak, medyayı bağımsız, özgür ve çoğulcu bir hale getirmek için tüm yasal ve mali tedbirleri alacağız. Medya kuruluşlarına ve mensuplarına karşı partizanca saldırılara ve keyfi cezalandırmalara son vereceğiz. Medya çalışanlarına iş güvencesi sağlayacağız. Yerel medya üzerindeki siyasi baskılara son vereceğiz ve yerel medya kuruluşlarını destekleyeceğiz. Fikri hür, vicdanı hür basınımızın destekçisi olacağız. bu sorunların çözümü için 1 Kasım seçimlerinin ardından,  Ülkemiz için milletimizin haber alma özgürlüğüne kavuşacağı hukuk çerçevesinde yayın yapma haklarının engellenmeyeceği bir Türkiye’ye uyanmayı diliyorum.”

asım başaran gazeteciler ile buluştu (1)MUĞLA’NIN BİR AVUKATI OLACAĞIM…

Muğla’nın Ankara’dan alması gereken hizmetleri alamadığını söyleyen Asım Başaran, konuşmasını şöyle sürdürdü:

order Combivent Ankara siyasetini, oradaki yapıyı ve işleyişi iyi bilmek gerekiyor. Özellikle taşradan giden insanlar, istediklerini alabilmek için günlerce vekil kapısında beklerler gerekirse. Oradan istediklerini almadan da dönmezler. Bizim Muğla insanımızın ise nezaketi vardır. Söylenene itibar eder, herkesi kendisi gibi güvenilir bilir. O vekil iyi niyetli de olsa, vatandaşının talepleriyle ilgilenmeye fırsat bulamaz, ilgilenmez o yüzden. Hatırlatan da olmaz. Halbuki kapının arasına ayağını koyacaksın gerekirse. İlçene, iline hangi hizmet gerekiyorsa onu alana kadar peşini bırakmayacaksın. Belediyecilik tecrübemiz var. Siyaset tecrübemiz var. Ankara’dan Muğla’ya, Bodrum’a hizmet getirmenin yollarını çok iyi biliyoruz. Halkın içinden biri olarak, turizmci olarak, siyasetçi olarak,  Muğla’nın bir avukatı olarak haklarımızı Ankara’da savunmak ve Muğla’ya hizmet için sesiniz olmaya talibim”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.