Bodrum Gündem

TURGUTREİS İLÇE OLMALI…

TURGUTREİS İLÇE OLMALI…
19.10.2015
0
A+
A-

turgutreis ilçe olsun (1)Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, seçim gezileri kapsamında gittiği Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde başlatılan ‘Turgutreis ilçe olsun” kampanyasına imza desteği verdi.

Bodrum Gündem Haber Buy Viagra

MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP’li Belediye Meclisi Üyesi Süleyman Mazı ve partilileriyle birlikte Turgutreis Güzelleştirme ve Koruma Derneği-TURDER Başkanı Mahmut Kaya’yı ziyaret eden ve kampanya hakkında bilgi alan Başaran, “Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalleye dönüşen Turgutreis, ne büyükşehirden ne ilçe belediyesinden hizmet alabiliyor Bodrum’un en güzide turizm bölgesi, içler acısı bir halde. Büyükşehir Yasası’nı çıkarıp Muğla’ya uydurmaya çalışanlar gelip Turgutreis’in halini bir görsünler. Birileri ‘Sizi Büyükşehir yaptık sevinsenize’ diye oralıkta dolaşıyor, birileri de MHP’nin Büyükşehir Yasası’na karşı yaptığı mitingleri görmezden geliyordu. Şimdi durum ortada.” dedi.

Valtrex online turgutreis ilçe olsun (2)KOS BELEDİYESİ TURGUTREİS’E DAVA AÇTI…

Turgutreis’in arıtma sorununun ayyuka çıktığını ve yaz nüfusu 250 binlere ulaşan bu dev mahallenin denize döktüğü atık suların Kos’a bile ulaştığını söyleyen Başaran, “Kos Belediyesi, Turgutreis’e dava açıyor. Bunu kaç kişi biliyor Bodrum’da acaba? Davanın gerekçesi ise ‘kıyılarını Turgutreis’ten gelen atıkların kirletmesi’. Bu Bodrum için, Muğla için, ülkemiz için bir utançtır” dedi.

SEYDİKEMER MİLLETVEKİLİ VAR DİYE İLÇE OLDU…

Turgutreis’in bir an önce belediyesine kavuşması gerektiğini söyleyen MHP Adayı Asım Başaran, Proscar buy “Turgutreis’in ilçe olması ancak siyasi bir kararla mümkün olur. Bakın Büyükşehir Yasası ile birlikte Muğla’nın neresi ilçe oldu? Seydikemer. Sebep ne? Çünkü oradan bir milletvekilleri vardı. Ali Boğa, Seydikemerliydi ve AK Parti Milletvekiliydi. Tam 30 yıldır, koskoca Bodrum yarımadasının Ankara’da, Meclis’te bir sözcüsü var mı? İşte en büyük eksiğimiz bu. Ben 30 yıllık mağduriyeti bitirmek için hizmete talip oldum” diye konuştu.

Muğla’nın Büyükşehir mağduriyetini gidermek için var gücüyle çalışacağını söyleyen Başaran, “Her yıl Kasım ve Aralık ayında plan bütçe görüşmeleri yapılır mecliste. Bakanlıklara ödenek ayrılır. O iller içinde de bir tayin ve tanzim söz konusu olur. Sen nereden seçildiysen, oraya ödenek ayırmak, hizmet etmek için çaba sarf edersin. Yapmamız gereken de bu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.