Bodrum Gündem

BODRUM SESSİZCE YÜRÜDÜ…

20.10.2015
0
A+
A-

Order Retin-A online bodrum cup basladi (19)Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Denizciler Derneği’nin katkılarıyla 19-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan The Bodrum Cup 2015 başladı.

Bodrum Gündem Haber

Ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle, sessiz bir şekilde gerçekleşen kortej yürüyüşüne, organizasyon komitesinin yanı sıra yerli ve yabancı gruplar, yarışlara katılan takımlar, denizciler ve yarışlara ilgi gösteren çok sayıda vatandaş da katıldı.

Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, 27. Bodrum Cup yelken yarışlarına katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün burada çok anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bu yürüyüşe katılarak bizlere destek veren, sessizliğiyle tepkisini dile getiren herkese teşekkür ediyorum. Bizler iki yıl önce bu görevi devraldığımızda bizlere inanan ve desteğini esirgemeyen başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere Erman Aras’a ve denizcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bodrum Cup’ın gelişerek büyümesi için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

bodrum cup basladi (21)Bodrum Milta Marina’da başlayıp Belediye Meydanı’nda son bulan yürüyüş bitiminde konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon;  “Bu güzel Bodrum akşamında sizlerle beraber olmaktan dolayı son derece mutluyum. Gönül isterdi ki bu yürüyüşü neşeli bir şekilde yapalım coşalım ama güzel ülkem maalesef bu günlerde hep beraber yaşadığımız acılarla çalkalanıyor. Onun için ben bu yürüyüşü, güzel ülkemin birliği, beraberliği, kardeşliği, sevgisi, barışı ve hoşgörüsüne adamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde, güzel ülkemde artık böyle sessiz yürüyüşler yapmayız.” dedi.

bodrum cup basladi (20)“27.Yıl Yarışları Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun” buy strattera

Başkan Mehmet Kocadon sözlerini “Genç arkadaşlarımız inanmışlar birbirlerine güvenmişler ve diyorlar ki artık bu bayrağı biz teslim aldık. Onları desteklemek bizim en büyük görevimiz. İnanıyorum ki bu güzel arkadaşlarım bir gün gelecek bu Bodrum guletlerini İstanbul Boğazı’nda yarıştıracaklar. Etap oraya kadar gidecek, çünkü onlar buna inanıyor, Bodrum olarak buna gönülden destek veriyoruz. Bu organizasyona destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sadun Boro anısına da düzenlenen 27. yıl yarışlarımız, hepimize hayırlı uğurlu olsun. ” diyerek sonlandırdı.

Daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve geçtiğimiz yıl görevi devreden Bodrum Cup kurucusu Erman Aras kampanayı birlikte çalarak, Akdeniz’in en büyük deniz şenliği olan  27. Bodrum Cup’ı 27.sini başlattı.

bodrum cup basladi (2)Yarış öncesinde takımlara bilgilendirme yapıldı… buy Zithromax

The Bodrum Cup 2015 Ahşap Yelkenli Yat Yarışları öncesi, yarışlara katılacak takımlara Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Yarış Komitesi Başkanı Uğur Ayaz, hakem heyeti  ve yarış komitesi üyeleri tarafından bilgilendirme brifingi verildi. Yarışa katılan takımların hazır bulunduğu toplantıda, rating sisteminin işleyişi, yapılacak olan puanlamanın detayları ve gün gün yarışılması planlanan rotalar ele alınarak, takımlara bilgi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.