Bodrum Gündem

GÜMBET KIŞ UYKUSUNA YATMAYA HAZIRLANIYOR…

GÜMBET KIŞ UYKUSUNA YATMAYA HAZIRLANIYOR…
20.10.2015
0
A+
A-

Order Lamisil

cost of Strattera gümbet-kış-uykusuna-yatıyorÖzellikle yabancı turistlerin oldukça tercih ettikleri yerler arasında bulunan Gümbet Mahallesi, sezonu kapatmak üzere. Bölgede hizmet veren birçok gece kulübünün sandalyelerinin toplandığı, bazılarının ise tamamen boşaltıldığı göze çarptı.
Bodrum Gündem Haber Valtrex cheap
Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turistin çılgınca eğlendiği bölge yine sessizliğe bürünecek. Ekim ayına gelmemize rağmen bazı işletmeciler mekanlarını erken kapatırken, bazı işletmecilerde turizm sezonunu sürdürmeye gayret gösteriyor.
Gümbet Mahallesi’nde restoran işletmecilerinden Yavuz Yılmaz, çok güzel bir turizm sezonu geçirdiklerini ve her şeyin olumlu geçtiğini söyledi. İlçede geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketinin işlerini biraz etkilediğini anlatan Yılmaz; “Son derece başarılı bir sezon geçirdik. Son sel olaylarından sonra işlerimizde biraz durulmalar oldu. Ama iyi bir sezon geçti. Belediye yönünden de iyi bir sezon geçirdik. Herkesin böyle düşündüğünü umuyorum” dedi.
Gelecek sezondan daha umutlu olduklarının altını çizen Yılmaz, bazı eksiklerinin olduğunu ve bunu da tamamlamaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Herkesin eksiklerini tamamlaması lazım. Birçok dalda eksiklerimiz var. Turizmin daha çok ileriye gitmesi için çabalamamız lazım. Tanıtım eksikliğimiz var. Dünyada son olaylardan sonra Müslüman ülkelerin tercih edilmemesi oldukça etkiledi. Ama biz iyi geçirdik. İnşallah daha da iyi olacak”
gümbet-kış-uykusuna-yatıyor-1Sezondan memnun olanlar kadar olmayanlar da mevcut. Devlet politikalarını eleştiren Hayrettin Gözkeser isimli esnaf ise; “Sezon çok kötü geçti. Hiç sormayın. Bunun sebebi de devlet. Devletin yanlış politikası. Yaptığı bazı yanlış politikaları sonucu bu duruma düştük. Bir Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı gibi davranmadığından dolayı. Bu tüm Türkiye’nin turizmini etkiliyor. Gelecek senelerde işler yarı yarıya düşecek” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.