Bodrum Gündem

ALİ ACAR “YARGISIZ İNFAZ GİBİ BENİ SORGULAYAN ARKADAŞLARI SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM” …

21.10.2015
0
A+
A-

ali-acarMHP Bodrum Yönetiminden basına servis edilen “Ali Acar’dan Başaran’a: Gönlümüz Sizden Yana” Ve “Acar’dan MHP’nin Turizmci Adayı Başaran’a Tam Destek” başlıklı haberleri nedeni ile Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar CHP Bodrum İlçe binasında basın açıklaması yaptı.
Generic Professional Viagra Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Bodrum’dan MHP Muğla 2. Sıra milletvekili adayı Asım Başaran’ın kendisini makamında ziyareti ile ilgili basına MHP tarafından servis edilen haberin manüple edilerek amacını aştığını iddia etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar “CHP’nin bir mensubu ve bir belediye başkanı olarak hakkımdaki bu şekilde yapılmış olan, atılan başlığın korkunç, yanlış bir ifade olduğunu ve bunu düzeltmek amacıyla burada bulunduğumu tekrar sizlerle paylaşmak istedim” dediği basın açıklamasında “Belediye başkanlarının seçilmiş olan diğer siyasi yöneticiler gibi herkesle görüşmek, kapısının herkese açık olmasından doğal bir şey yoktur. Bizler de nezaketen randevu alıp da ziyarete gelen insanlara kim olursa olsun karşılamak, ağırlamak, ikramda bulunmak, iyi temennilerde bulunmak hepimizin insanlık görevidir diye düşünüyoruz” dedi.

MHP Muğla 2. Sıra milletvekili adayı Asım Başaran’la 5-6 yıl öncesinden turizm nedeniyle birkaç kere karşılaştığını ve tanışıklığının oradan geldiğini ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar konuşmasına şöyle devam etti “MHP’nin bu seçimlerde ikinci sıra adayı olduğunu duydum. Sayın Asım Başaran’ı da geçmişte 5-6 yıl öncesinden bir veya iki defa tesadüfen turizmle ilgili karşılaşmam ve oradan bir tanışıklığım olan bir beyefendidir. Ziyaret talebini çok doğal ki kabul ettim ve teşekkür ettim. Çünkü CHP’nin bir belediye başkanı olarak 12 yıllık görev süremde merkezi yönetimin hiçbir temsilcisi, ilçe başkanı , ilçe yöneticisi, il başkanları, milletvekilleri ve adaylarının ziyaret etmediği , 1000 in üzerinde ön inceleme geçirmemin tamamen tetikçiliğini yapan bir AKP iktidarının bölgesel temsilcilerinin mücadelesini tek başına veren bir belediye başkanıyım ve bu işin hassasiyetini ve ciddiyetini bilen bir insanım. Gönül ister benim de partimin Muğla’da 6 tane milletvekili seçilsin. Dolayısıyla ziyaretime gelen arkadaşlara iyi temennilerde bulunmak ve hayırlı olsun dileklerimizle birlikte inşallah seçilirsiniz gibi bir nezaket kelimesi kullanılmıştır. Ben Bodrum’u tanımam, beyefendi Bodrum’un bir yaşayanı ve buradan aday olan bir kişi olarak esas seçim bölgesi burasıdır.

IMG_2321
Ali Acar “Asım Başaran Demek Ki İlkeli Bir Arkadaşmış, Kendisine Teşekkür Ediyorum”…
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yaşadığı olayla ilgili Asım Başaran’ın kendisini aradığını ve Başaran’ın da en az kendisi kadar söz konusu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdiği açıklamasında “İşin ilginç tarafı sayın Asım Başaran da biraz önce beni telefonla aradı, ne kadar üzüntülü olduğunu, kendisinin de zor duruma düştüğünü söyledi. Demek ki ilkeli bir arkadaşmış, doğru düşünen bir arkadaşmış , kendisine burada huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Onun da bu konudan rahatsız olduğunu ve bununla ilgili, bu yaratılan algıyla ilgili yanlış bir tablo oluşturulduğunun rahatsızlığını kendisinin de çektiğini belirttiğine göre ondan da mutluluk duyduğumu burada iletmek istiyorum. Siyasette ben şuan desteğim, ben buna desteğim demekle, tek bir cümle ile yol haritası belirlenip başarıya gitmenin mümkün olmadığını sizler gayet iyi biliyorsunuz. Bu bir aktif çalışmayı gerektirir. Bizim temel amacımız Muğla’da CHP’nin dördüncü milletvekilini çıkartmasıdır. Daha önce seçim koordinasyon kuruluna önerdiğim projelerle yola çıktığımız zaman biz dördüncü milletvekilini çıkartırız diye sanıyorum sayın ilçe başkanınız da o toplantıdaydı. Bizim verdiğimiz mesaj budur. “ dedi.

IMG_2314
“Yargısız İnfaz Gibi Beni Sorgulayan Arkadaşları Sağ Duyuya Davet Ediyorum”
CHP kimliği olan ve CHP’nin belediye başkanlığını temsilen yürüten bir kişinin bir başka partiye, bir başka kişiye, yakın akrabası dahi olsa farklı siyasi partiden gidip de bırakın destek olmayı, sandıkta bir oy dahi vermeyeceğinin altını çizen Ali Acar “Bununla ilgili de yargısız infaz gibi beni sorgulamaya kalkan insanlarını da birazcık sağ duyuya davet etmek istiyorum. Çünkü aldığım bazı telefonlar, bazı görüşmeler de baktım hemen böyle aşırı tepkiler şeklinde. Doğaldır, partinin hassasiyetidir. Partili arkadaşlarımızın duyarlılığıdır. Burada yaratılan oluşmuş bir algıdır. Bizler aklı selim, belli seviyeye gelmiş insanlarız. Temsil yeteneği ve kabiliyeti olup da o makamlarda bulunan insanlarız. Hepimiz birazcık hal ve hareketlerimize, sözlerimize dikkat etmemiz gerekir. Beni ne MHP ilgilendirir, ne AKP ilgilendirir. Benim ek bir partim vardır , sonuna kadar nefesim boyunca bağlı CHP vardır ve bir te oy fazla çıkartması bizim idealimizdir. “ dediği konuşmasına “Bir insanın yüzüne duam “Hayır inşallah seçilemesinler” denir mi? Seçilmek kişinin kendi gayretidir. “ Cheap Sildenafil sözleri partilerce de destek gördü.

IMG_2326
cheap Colchicine Recai Seymen “MHP Tarafından Yapılan Siyasi Bir Nezaketsizliktir”…
Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, yapılan haberin siyaseten nezaketsizlik olduğunu söyledi Seymen “Böyle yanlış bir algı yaratılması bence siyaseten bir nezaketsizlik. Önce bunu belirteyim. Burada bende kaydı var MHP’den yönlendirilmiş. Buyurun “Haber servislerine, MHP Bodrum” diye çıkan mail var. Bu bütün basın mensuplarına gönderilmiş. Bu MHP tarafından gönderilmiş bir şey. Hani birisi tarafından yazılmış bir şey değil. Altındaki ifadelerde “Ali Acar’dan Gönlümüz Sizden Yana” diye bir metinle beraber gönderilmiş. Belediye başkanımızın nezaketen söylediği sözleri bir algı yönetimi kullanarak Bodrum seçmeninin gözünde yanlış anlamalara yol açacak ifadelerle servis edilmiş. Ben bunu bugün Ali Başkanımıza anlattığım zaman tabii çok büyük bir duyarlılıkla bu konuda tepkisini de dile getirerek acilen Bodrum’da bir basın açıklaması yapacağım dedi. Bu tip şeylerden kaçınmamız lazım. Algıyı başka taraflara yanlış manüple edecek işlerden kaçınmamız lazım. Siyaseti kuralına göre yapmamız lazım.”
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar “Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in de dile getirdiği MHP Bodrum merkezde basına gönderilmiş görünen sizinle ilgili haber için herhangi bir hukuki girişimde bulunacak mısınız?” Sorusuna “Onunla ilgili de gereken şeyi yaparız. Yoksa o televizyon şunu yazmış, bu gazete bunu yazmış, sosyal medyada bunu yazmış anlamında değil dediğinize katılıyorum . Yani partinin kendi örgütünden bu şekilde böyle bir yazının kampanyaya girmesi etik ve doğru değil. Ama işin ilginç tarafı biraz önce ifade ettim Asım bey aradı ne kadar üzüntülü, mahcup ve rahatsız olduğunu bana ifade etti. “ şeklinde cevap verdi.
CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören “Başkanım videoyu dinleyen arkadaşlarım çok tepki verdi. Biz çoluğumuzu çocuğumuzu, evimizi ihmal ettik. Dördüncü milletvekili için dağ bayır IMG_2336dolaşıyoruz. Tabii ki bu manüplasyonlar, bu tür şeyler moralimizi bozuyor. Açıklamanıza çok teşekkür ediyoruz. Herkesin aklında iyi niyetli bir söz saptırılmış oluyor. Böylelikle bir tereddüt kalmadı, çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Şimdi seçilmemesini düşündüğümüz insanlar var. Hesap ortada. Bizim hedefimiz belli. Tutup da araya başka bir figüran yönünde konuları sokup da fazla da bu işi büyütmenin bir anlamı olmamalı. Bakınız siyasette kimin ne getirdiği belli olmaz. Bugün kendi bölgenizde CHP üyesi olmadığı halde dünya görüşü çok farklı olup da yüzlerce oy getiren insanlar vardır.” diyen Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, daha sonra partililerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Bodrum’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.