Bodrum Gündem

CHP’Lİ KADINLARDAN SEÇMENE ÇAĞRI; OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN…

CHP’Lİ KADINLARDAN SEÇMENE ÇAĞRI; OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN…
22.10.2015
0
A+
A-
CHP_BODRUM_KADIN_KOLLARI (2)CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, “Kadın nasıl aileyi tutan çimento, harç ise toplumda da kadının yeri böyle. Çalışmalarımızda kadınlarımızın güçlerini fark etmelerini sağlamak, haklarının verilmesini beklemeyip mücadele yoluna girmeleri konusunda onları yönlendiriyoruz. Ve sorunlarını dinleyip yanlarında oluyoruz” dedi.
Bodrum Gündem Haber Cialis purchase orlistat
“KADIN, HAKLARININ VERİLMESİNİ BEKLEMEMELİ…” buy brand Kamagra

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, beraberindeki CHP Bodrum Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Bodrum Yarımadası genelinde 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gerek kahve toplantıları gerekse ev toplantıları yaparak ilçenin çeşitli bölgelerinde yaşayan kadınlarla temas ettiklerini, kadınları can kulağıyla dinleyerek dertlerine ortak olduklarını ifade eden Başkan Ender Taşören, “Çalışmalarımızda en büyük amaçlarımızdan birisi de kadınlarımızın daha çok bilinçlenmelerini sağlamak. Kadın nasıl aileyi tutan harç ise ki ben kadını çimento gibi düşünüyorum, toplumda da bu böyle. Yaptığımız çalışmalarımızda da özellikle kadınlarımızın güçlerini fark etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Haklarının verilmesini beklemeyip almak için mücadele yolunda gerek sivil toplum kuruluşlarında (STK’larda) gerek siyasi partilerde yer almaları yönünde onları yönlendiriyoruz.” dedi.

“CHP’Lİ KADINLAR OLARAK SELZEDELERİN DE YANINDAYDIK”

1 Kasım öncesinde yapmış oldukları seçim çalışmalarına da değinen Ender Taşören, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 5 Ekim’den bu yana ilçe genelinde çalışıyoruz. Yalıkavak, Turgutreis, Gündoğan’dan başladık çalışmalarımıza. Kapı kapı dolaşıp halkımızla temas ediyoruz. Ayrıca ev toplantıları düzenleyerek programlarımızı ve hedeflerimizi; bilmeyen, takip edemeyen arkadaşlara anlatıyoruz. Bu tarafta ise Konacık Mahallesi ki malum selden çok etkilenen bir bölge olduğundan çalışmalarımıza 5 Ekim’den evvel selzedelerle başladık. Onlara bizzat kendim, her sabah ihtiyaçlarını temin etmek için gerekli malzemeleri kendi arabamla taşıdım. Bodrum Belediyesi ile de güzel bir şekilde koordineli olarak çalıştık ve o insanlar da bundan çok mutlu ve memnun oldular. Bir hafta sonra seçim çalışması yapmaya gittiğimizde ise gözleri parlayarak bizleri karşıladılar ve bize destek verdiler. Onun dışında Ortakent’te hem ev toplantıları yaptık hem kahve toplantıları yaptık yine Bitez’de de kahve toplantıları düzenledik. Ardından Mumcular Karaova bölgemizden köy ziyaretlerimizi başlattık. Gölköy, Türkbükü, Çiftlik ve Kızılaağaç bölgelerinde de çalışmalarımızı son sürat sürdüreceğiz.” dedi.

CHP_BODRUM_KADIN_KOLLARI (01)“KADINLARIMIZI SANDIĞA GİTMELERİ KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİYORUZ. YALOVA ÖRNEĞİNİ VERİYORUZ”

Başkan Taşören, Bodrum Yarımada genelinde daha çok kadın vatandaşlarla görüşmelerde bulunduklarını ifade ederek, “Gittiğimiz yerlerde çok sıcak karşılanıyoruz. Hepsinin mağdur olduğu, şikayetçi olduğu pek çok konu var. Kafalarının karışık olduğu konularda da bizlere sorular soruyorlar, bizler de onları aydınlatıyoruz. Özelikle de sandığa gitmeleri konusunda onları bilinçlendiriyoruz. Çünkü bu bir görevdir. Bazen karşılıyoruz ve diyorlar ki: ‘Ne olacak? Ben gitmesem de olur. Benim oyun ne ifade edecek? Ben gariban bir vatandaşım’ diyor. Ona bir oyla iktidarın nasıl kazanılıp kaybedileceğini anlatıyoruz. Bu konuda da Yalova örneğini veriyoruz onlara.” şeklinde konuştu.

“BAŞKA PARTİYE OY VERMESİNE RAĞMEN ARTIK OYUM CHP’YE DİYEN ÇOK İNSAN VAR”

Bodrum’da çok fazla bu şekilde düşünen vatandaş var mı? şeklindeki soruya Taşören, “Hayır çok fazla yok.” yanıtını vererek sözlerine şöyle devam etti:

“Özellikle bazı kesimlerde CHP olarak bize ilgi çok fazla ki bugüne kadar başka partiye oy vermesine rağmen artık bize oy vereceğini söyleyen bayağı hatırı sayılır kadın ve gençle karşılaştık. Bu çok ilginçti. Dolayısıyla yaptığımız çalışmalardan da görüyoruz ki, gayet iyi bir netice bekliyoruz bu seçimden. Özellikle bu son yaşanan terör olayı ve her gün şehitlerin oluşuyla ‘artık yeter!’ diyorlar insanlar. Sadece huzur ve barış istiyorlar. Biz de onun için ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye!’ diyoruz ve çalışmalarımız boyunca hep kardeşliği vurguluyoruz.”

RECAİ SEYMEN: “KADIN KOLLARIMIZ BODRUM’DA BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen de, kadınların toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ettiği konuşmasında, CHP Bodrum Kadın Kollarının çalışmalarını büyük bir özveriyle Bodrum Yarımadası genelinde sürdürdüklerini söyledi.  İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.