Bodrum Gündem

RÖGAR TAŞTI YOL KAPANDI

23.10.2015
0
A+
A-
bodrum-da-sel generic Colchicine Retin-A no prescription Bodrum’da etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkilenirken, meteorolojinin önceki gün yaptığı aşırı yağış uyarısıyla tedirgin olan Bodrumluların bu sefer korktuğu başlarına gelmedi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini arttıran kuvvetli sağanak etkili oluyor. Sağanak nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Yüksek rakımlı  bölgelerden gelen yağmur suları bazı cadde ve sokakları yine dereye çevirdi. Özellikle her yağışlı havada sıkıntı yaşayan Dere Sokaktan gelen yoğun sular, iş  yerlerinin kapılarına kadar ulaştı. Bazı işletme çalışanları iş yerlerine su girmemesi için yoğun mücadele verdi.Kıbrıs Şehitleri Caddesi Hastane Kavşağı mevkisinde yoğun su birikmesi nedeniyle bir kamyonet arıza yaparak suda mahsur kaldı. Arızalanan kamyonet bulunduğu yerden  yaklaşık iki saat sonra kurtarılabildi. Kamyonet sürücüsü taşıdığı ekmeklerin ıslanmaması için büyük çaba gösterdi. Yol kenarında park halinde bulunan bir motosiklet ise yağmur sularıyla dereye dönen yola sürüklendi. Motosiklette maddi hasar meydana geldi.

Yokuşbaşı Mahallesi İbrahim Gökbel Caddesindeki bir evin bahçe duvarı da tazyikli yağmur suları nedeniyle zarar gördü. Parçalanan duvarın bir bölümü dere yatağına sürüklendi. Aynı bölgede yolun bir bölümünün çökmesi nedeniyle sürücüler ve yayalar da zor anlar yaşadı.

Ayrıca Bodrum Kumbahçe, Paşatarlası ile Kale Caddesi açıklarının, derelerden gelen yağmur sularıyla çamur rengini aldığı görüldü. Yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının da meydana geldiği İlçede, kuvvetli sağanağın gün boyunca etkisini sürdüreceği bildirildi.

buy doxycycline

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.