Bodrum Gündem

BODRUM’UN KULLANMADIĞI 13 MİLYON TL VAR…

25.10.2015
0
A+
A-

volkan bozkır ve hasan özyer bodrumda (5)AK Parti Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, 26. Dönem Milletvekili Seçimini Ula ve Bodrum ilçelerinde sürdürdü.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl ve Bodrum İlçe teşkilatı organizasyonuyla, Bodrum By Resort otelde partililerle yemekli bir toplantı düzenlendi.
Toplantıya Avrupa Birliği (AB) Eski Bakanı Volkan Bozkır, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Muğla AK parti milletvekili adayları, İl ve İlçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile yarımada genelinde görev yapmakta olan bazı muhtarlar katıldılar.

cheap Phenergan volkan bozkır ve hasan özyer bodrumda (1)Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliği yaptığı yemekli toplantıda konuşan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, bu seçimlerin Türkiye’nin milli birlik ve beraberliği için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek “Türkiye ayakta kalmak için değil, koşmak için yola çıktı. İnadına istikrar, inadına tek başına iktidar” dedi.
Demiralp’in konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Bodrum’un dünyada söz sahibi olabilecek, en büyük potansiyele sahip bir ilçe olduğunu ifade ederek: “Bodrum hak ettiği yatırımları alacak bir ilçemizdir. 1 Kasımdan sonra bunların hepsinin gerçekleştiğini göreceğiz. Burada 2002’den bu yana bu partiye emek veren, bu partiye gönül veren insanlarımız var onlara teşekkür ediyoruz. Hep beraber el ele verelim” dedi.

Yemeğe Avrupa Birliği Eski Bakanı Volkan Bozkır’da katılırken Özyer burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Disulfiram online volkan bozkır ve hasan özyer bodrumda (8)ÖZYER “PARA VAR, PROJE YAPAN YOK”

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Adayı Hasan Özyer Bodrum için ayrılan 13 Milyon paranın olduğunu söyleyerek, proje yapılmadığı için kullanılamadığını belirtti. Özyer “Bazı belediyeler her türlü hizmetleri yapıyor, bazıları yapmıyor. Şuan bodrum için Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde kullanılmamış 13 milyon lira var. Turgutreis arıtma tesisi için 3.500 milyon, katı atık entegre, 5.500 milyon imar planları için alt yapı için toplama 13 milyon para proje olmadığı için kullanılamıyor. Bunda iki ay önce Bodrum Belediye Başkanını aradım ‘başkanım proje yapın gelin bu parayı alın’ dedim. Başkanımız, ‘büyükşehir yapması lazım’ dedi. O zaman ‘bu parayı kullanmayacakmıyız’ dedim, ‘ben yapayım bir proje’ dedi. İnşallah proje yaparlar bu paraları Bodrum’a kullanırız. Bu para başka bir yerde belediyeye çıksa hemen kullanırlar ama burada kullanmıyorlar. Kuru kuruya siyaset yapılıyor. Siyasetin amacı hizmet etmektir” diye konuştu.

volkan bozkır ve hasan özyer bodrumda (7)BOZKIR ” TÜRKİYE’NİN NEREYE GİDECEĞİNE HALK KARAR VERECEK”

Yemekte konuşan Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır misoprostol buy online “1 Kasım’da seçim sonuçları Türkiye’nin nereye gideceğine karar verecek kadar önemli. Türkiye 2023 yılında acaba 2 trilyon dolar milli gelire sahip, hatta daha fazlasına sahip ülke mi olacak, yoksa yine böyle siyasi istikrarın kaybolması nedeniyle ekonomi istikrarının zedelenmesi nedeniyle, yine anlattığım gibi 70 sente muhtaç olduğu, ona buna muhtaç olduğu, çok büyük sıkıntılar içine düştüğü, ithalatımızın yapılamadığı, petrol bağımlılığımızın arttığı bir ülke mi olacak? Bunun kararını vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.