Bodrum Gündem

BİTEZ SAHİLİ TEMİZLİK VE BAKIM BEKLİYOR!

BİTEZ SAHİLİ TEMİZLİK VE BAKIM BEKLİYOR!
26.10.2015
0
A+
A-
Ordering Cialis online bitez sahil bakım ve hizmet bekliyor (2)Bodrum’da geçtiğimiz günlerde etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle derelerden gelen atık malzemeler, özellikle Bitez Yalısı sahilinde gözle görülür bir kirliliğe neden oldu.
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz Cuma günü ilçede başlayan ve zaman zaman yerini kuvvetli yağışa bırakan olumsuz hava koşulları, Bodrum’da günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yüksek kesimlerden derelere dolan atık maddeler direkt deniz kenarlarına indi.
Dapoxetine in pharmacies bitez sahil bakım ve hizmet bekliyor (3)Yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere, Bodrumluların sabah saatlerinde tercih ettikleri Bitez Yalısı da yağışlar sonrasında adeta çöplüğe dönüştü. Yağışın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen bölgede herhangi bir sahil temizliği ve bakımı yapılmadığı gözleniyor.
Bölgeden geçen onlarca turistin bu çirkin manzarayı görmesi, mavi bayrağıyla ün salmış Bitez Yalısı denizi ve sahiline gölge düşürüyor. Bölgede sabah kahvaltısı yapan bazı vatandaşlar da bu kötü görüntünün bir an önce ortadan kaldırılmasını istedi.
Bölgede hizmet veren bazı esnafların, işletmelerinin önlerini kendi imkanlarıyla temizledikleri gözlendi. Sıkıntının son yaşanan yağışın ardından meydana geldiğini anlatan bir bölge esnafı, “Derelerden gelen atıklar sahili bu hale getirdi. Bizde kendi imkanlarımızla temizlemeye çalışıyoruz. Şuana kadar bölgede herhangi bir temizlik çalışması yapılmadı” diye konuştu.
bitez sahil bakım ve hizmet bekliyor (1)

misoprostol online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.