Bodrum Gündem

88 YAŞINDA BİR CUMHURİYET AŞIĞI…

30.10.2015
0
A+
A-

Topamax online rifat_guneri (4)60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü CHP Bodrum İlçe Başkanlığına uğrayıp çalışmalara destek veriyor.

Bodrum Gündem Haber

88 yaşındaki Cumhuriyet aşığı ihtiyar delikanlı Rıfat Güneri, Cumhuriyeti yaşatmak için gerekirse gece gündüz çalışmamız lazım diyor. Güneri, CHP Bodrum İlçe Başkanlığını da sık sık ziyaret ederek partililer ve gençlerle sohbet edip deneyimlerini aktarıyor.

Ben Atatürk’ün torunuyum diyen Rıfat Güneri, “Cumhuriyeti yeniden canlandırmak gerekir. Siyaset menfaat için yapılmamalı. Bayrağımız, vatanımız, namusumuz, şerefimiz için siyaset yapalım ve gelecek nesillerimiz, çocuklarımız için. Atatürk dünya çapında tanınan sevilen bir lider ve ben Atatürk’ün torunuyum. 1927’de doğdum 88 yaşındayım. Atam için bayrağım için hiçbir zaman çekinmem. Ölümü tercih ederim.  Bunu da bu millet bilsin. Bu vatan bedava kazanılmadı. Benim emsalim tek. 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partiliyim.” diyerek CHP üye kartını gösterdi.

rifat_guneri (6) Cumhuriyetin 76. yılında kutlanmaması nedeniyle çok üzülen Rıfat Güneri, bir sonraki yıl Bodrum Belediye Meydanı’nda eline aldığı Türk bayrağı ve “Atayı ve Cumhuriyeti sevenlere 77. Yılı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene” order Brand Viagra buy Valtrex yazısını astığı bir atın üzerine binerek Cumhuriyeti kutladı.

Güneri, “Önce Kaymakama çıktım, ben bayrama çıkacağım dedim. Çık dedi o da. Ben bedava çıkmayacağım ama dedim. Bodrum’dan Türkiye Büyük Millet Meclisini protesto edeceğim dedim.  Elimde bayrak, al bezin üzerine ‘Ata’yı ve Cumhuriyeti sevenlere 77. Yılı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene’ yazdırıp atın üzerine asacağım dedim.” diyerek şu anda CHP Bodrum İlçe Başkanlığında asılı bulunan çerçeveli fotoğrafını gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.