Bodrum Gündem

AK PARTİLİLER AŞURE DAĞITTI…

30.10.2015
0
A+
A-
ak parti bodrumda aşure dağıttı (1)Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatınca, Bodrum’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’inci yılı ve Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtma etkinliği düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediye Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp başta olmak üzere, AK Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tire ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Çiğdem Demiralp, etkinlikte yaptığı konuşmada, Muharrem ayının çok özel bir ay olduğunu söyledi. Aşurenin birliği ve bereketi simgeleyen çok özel bir yemek olduğunu anlatan Demiralp; “O yüzden bizde bu güzel günü özel kılmak adına bugün, Bodrum Belediye Meydanında aşure dağıtıyoruz. Milletvekili adaylarımızdan Nihat Öztürk’te buradalar. Hep birlikte hem çarşıyı dolaştık, hem de aşure etkinliğimizi yapıyoruz. Amacımız her şeyi birlikte paylaşmak ve birlikte olmak.” dedi.
AK Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk de, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’inci yılını Bodrum’da kutladıklarını anlatarak, şunları kaydetti: “Hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, hem de aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bugün özel bir gün, tüm teşkilat mensubu kardeşlerimle birlikte, hem vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramlarını kutladık. Hemde aşure etkinliğimizi sahilde yapma olanağı yaşadık. Tüm milletimizin, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”
AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tire ise Bodrumluların bayramını kutlayarak; buy Dapoxetine on line “Öncelikle Bodrumlu hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyorum. Bugün burada Ak Parti teşkilatı olarak aşure gününü vatandaşlarımızla beraber icra ediyoruz. İnşallah gelecek günlerde, daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Muğla ve Bodrum olarak görmek istiyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun” dedi.
Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği aşure etkinliğinde, birçok vatandaşa aşure dağıtıldı.

buy Ventolin no prescription

Vermox without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.