Bodrum Gündem

BODRUM’DA BARIŞ ve GENÇLİK ATEŞİ YAKILDI…

30.10.2015
0
A+
A-

bodrum fener alayı (44)Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıl dönümünde Bodrum’da düzenlenen fener alayına binlerce vatandaş katıldı. Fener alayının sonunda CHP Gençlik Kollarının hazırladığı Barış ve Gençlik meşalesi yakıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyetimizin 92. yılında, Bodrum Milta Marina önünde toplanan binlerce Bodrumlu ve tatilini Bodrum’da geçirenler, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Bodrum Belediye Meydanı’na yürüdü. Saat 19.00’da başlayan yürüyüş öncesinde Bodrum Motosiklet Kulübü üyesi motosikletleri, Bodrum Bisiklet Kulübü üyeleri bisikletleri ve Bodrum Vosvos Kulübü üyeleri araçlarıyla hareket etti. Bir Bodrumlunun atı ile birlikte kortejin önünde yer alması ise dikkat çekti.

Dapoxetine on line where to buy Indocin bodrum fener alayı (112)Araçların hemen ardından bando eşliğinde yürüyüşe geçen fener alayında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, ve CHP’li ve MHP’li Belediye meclis üyeleri ve bir çok STK temsilcisi ile onlarca Bodrumlu vardı.

Binlerce kişi marşlar, meşaleler ve sloganlar eşliğinde Bodrum Belediye Meydanı’na coşkuyla yürürken, atılan havai fişekler de fener alayına renk kattı.

bodrum fener alayı (42)BODRUM’DA GENÇLİK ATEŞİ YAKILDI…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayının sonunda Bodrum Belediye Meydanında hazırladıkları gençlik meşalesini Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte yaktılar.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık ve CHP’li gençler tarafından hazırlanan “Gençlik ve Barış Meşalesi” üzerinde Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” veciz sözü yer alıyor. Fener alayının sonunda bir platformun üzerine çıkan Mehmet Kocadon ve CHP Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Gözde Keleş “Gençlik ve Barış Meşalesi”ni birlikte ateşlediler.

generic Lithium bodrum fener alayı (41)Meşalenin yanması ile büyük bir coşku yaşanan meydan “Yaşasın Cumhuriyet”, “Ne mutlu Türküm Diyene” ve “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları ile inledi. Huzur ve barış içinde yaşayan Bodrumlular diyerek platformun üzerinden halka seslenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi; “İşte bu bayram bizim bayramımız. Birlik beraberlik bayramı, barış bayramı, sevgi bayramı. Yurtta sulh, cihanda sulh diyenlerin bayramı. Sizlerle gurur duyuyor Türkiye. Çünkü sizler laik Türkiye Cumhuriyetinin son kalesisiniz.”

Gençlik ve Barış Meşalesinin CHP Bodrum Gençlik Kolları ve yurttaşlar coşku içinde Cumhuriyet Bayramını kutlamaya devam ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.