Bodrum Gündem

MEHMET KOCADON SEYDİKEMER’DE ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

30.10.2015
0
A+
A-

seydikemer_baskan_kocadon (7) order Prozac online cheap Zithromax how to buy Plavix Cumhuriyet Halk Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, seçim çalışmalarına verdiği desteğe Seydikemer’de devam etti. Çiftçilikle uğraşan bir ailenin ferdi olduğunu belirten Başkan Kocadon, “Bölgedeki çiftçilerimizle sohbet ettim, dertlerini ve sundukları çözüm önerilerini dinledim.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum ilçesinde CHP Bodrum İlçe Başkanlığının yapmış olduğu seçim çalışmalarına katılarak genel seçim çalışmalarına destek veren CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışmalarını Muğla il genelinde de sürdürüyor. Önceki gün Muğla’nın Seydikemer ilçesine giden CHP’li Başkan Kocadon, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ile birlikte bölgedeki vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Kocadon Kumluova, Karadere, Eşen ve Karaköy’de çiftçilerle buluştu

Başkan Kocadon ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Seydikemer ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanımız Nalan Büyükçoban ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Seralarıyla ülkemizin en önemli tarım merkezlerinden olan Kumluova, Karadere, Eşen ve Karaköy mahallelerinde çiftçilerimizle sohbet etme şansını bulduk. Çiftçilikten gelen bir ailenin ferdi olarak çiftçilerimizin dertlerini ve sundukları çözüm önerilerini dinledim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.