Bodrum Gündem

MHP, BAŞARAN’I MECLİSE GÖNDERMEYE KARARLI…

MHP, BAŞARAN’I MECLİSE GÖNDERMEYE KARARLI…
30.10.2015
0
A+
A-
mehmet tosun açık görüşSeçimlere dört gün kala yapılan Açık Görüş özel programında Ayhan Ongun ve Fatih Bozoğlu’nun sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 2. Sıra milletvekili adayları Asım Başaran’ı meclise göndermeye kararlı olduklarını söyledi.
Bodrum Gündem Haber buy Combivent
Mevcut siyasi partiler içerisinde Bodrum’dan aday olan tek kişi olarak Asım Başaran’ı milletvekili olarak meclise göndermek yalnız bizim değil, tüm Bodrumluların görevi olmalıdır, diyen Tosun özetle şunları söyledi:  order diflucan Xenical 120 mg “Muğla ilinin en büyük ilçesi ve en fazla seçmen sayısına sahip bölge olan Bodrum, gerek nüfusu, gerek ekonomik faaliyetleri, gerekse doğal ve kültürel değerleri açısından özel bir öneme sahiptir. Bir dünya markası olan Bodrum’un ne yazık ki, çok acil çözülmesi gereken çok önemli sorunları vardır. Milletvekili tüm milletin vekili olsa da Bodrum kökenli bir milletvekiline ihtiyacımız var. MHP adayı Asım Başaran 15 yıl ilçe başkanlığı yapmış, örgüt içerisinden gelen, bu nedenle Bodrum ve Muğla’nın sorunlarını çok iyi bilen, turizmci kimliği ve iş bitirici yapısı, mücadeleci kişiliğiyle bu görevi layıkıyla yapacak bir arkadaşımızdır. Özellikle de büyükşehir yasasıyla birlikte daha da artan sorunların üstesinden yerel olanaklarla gelmek mümkün değildir. Asım Başaran, diyaloğa açık, işbirliğini seven özellikleriyle Bodrum’un sorunlarının Ankara da takipçisi olacaktır. Bu nedenle hangi partiden olursa olsun tüm yarımadalıları adayımız Asım Başaran’ı desteklemeye çağırıyoruz.”
MHP’NİN OYU ARTACAK…
Seçimler sonucunda MHP’nin oylarının artacağına inandığını vurgulayan Mehmet Tosun; bu kez mutlaka hükümet kurulması gerektiğini, yeni bir seçimi Türkiye’nin kaldıramayacağını, terör örgütüyle bağlarını koparmayan HDP dışında tüm siyasi partilerle koalisyon hükümetine açık olduklarını ifade etti.
Koza-İpek grubuna yönelik operasyonun da bu hükümetin gerçek yüzünü ortaya koyan bir hukuksuzluk örneği olduğunu söyleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, bu seçimlerin ülkemize huzur ve barış getirmesini diledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.