Bodrum Gündem

MHP SANDIK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU…

MHP SANDIK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU…
30.10.2015
0
A+
A-
mhp sandık başkanları ile buluştu (2)Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde sandık başında görev alacak partilileriyle yemekte buluştu.
Bodrum Gündem Haber
MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri ile parti yöneticileri hazır bulundu.
Toplantıda konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, milletin seçimlerden artık yorulduğunu belirterek, “Ne yapalım ki, seçimler demokrasinin bir geleneği. Ve 13 yıldır devam eden AKP zulmünden, ancak seçimle kurtulabiliriz” dedi.
1 Kasım’ın MHP Bodrum Teşkilatı için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Tosun; “Bu seçimin Bodrum teşkilatı için farkı ve ayrı bir önemi var. Teşkilatımızdan yetişen ve 15 yıl birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Sayın Asım Başaran, ikinci sıra adayımız. Halkımızın bize büyük bir teveccühü var arkadaşlar. Bizler bu işi sıkı tutarsak ve çalışırsak, sandıklara da sahip çıkarsak inanıyorum ki bu iş tamam. Sayın Başaran’ı meclise gönderdiğimiz taktirde her şeyden önce Muğla milletvekili olacak ama, Bodrum yarımadasını da temsil edecek. Bodrum’un Meclis’teki avukatı, sorunlarının takipçisi olacak. Bunu başardığımız zaman diğer sorunları da tek tek çözeceğiz” dedi.
MHP’nin sandık görevlilerinin de tıpkı partililer gibi karşılık beklemeden, kısıtlı imkanlarla görev yaptığını söyleyen Mehmet Tosun, sandık başkanlarına 1 Kasım Pazar günü sabah erken saatte sandık başına gitmelerini salık verdi. Tosun, “Sandık tutanakları teslim edilmeden oradan ayrılmayın arkadaşlar. Bir oy bir oydur. Bir oyla seçim kazanılır da kaybedilir de. Sandıklara o gün sahip çıkarsak, Bodrum’da ve Türkiye’de çok şey değişeceğine inanıyorum” dedi.
MHP BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI…
Daha sonra söz alan MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, MHP’nin 7 Haziran’dan bu yana parlamentoda ‘çözümsüzlüğün adresi’ gibi gösterilmeye çalışıldığını ancak tarihin Milliyetçi Hareket Partisi’ni bir kez daha haklı çıkardığını söyledi. Hükümetin, 15 Ağustos’ta seçim kararı alıp, 17 Ağustos’ta MHP’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Başaran, order methotrexate online “Sonra da kamuoyu önünde bizim için ‘bunlar koalisyonu istemedi’ dediler. Bize ‘hayırcı parti diyerek algı operasyonu yapanlara şimdi soruyorum. CHP herşeye ‘evet’ dedi de ne oldu? Hükümet mi kuruldu?” ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘vatan, millet’ söylemlerine ‘Bunlar, vatan-millet-Sakarya edebiyatından başka bir şey bilmezler’ diyenlerin şimdi Kazlıçeşme’de bayrak mitingleri yaptığını söyleyen Başaran, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Zaman bizi bir kez daha haklı çıkardı. Onlar Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alıyorlardı. Şimdi milliyetçilik söylemlerine geldiler mi? Biz onlara çözüm denilen sürecin çözülme ve ihanet olduğunu söylerken onlar bize ‘analar ağlamasın’ diyerek memleketin anasını ağlatmadılar mı? Biz bunlar örgütle görüşüyor, teröristlerle mücadele değil müzakere ediyor dediğimizde, bizi şerefsizlikle suçlarlarken, tarih asıl şerefsizin kim olduğunu bize göstermedi mi? Bizim neslimiz ve bizim kuşağımız imtihan veriyor. Bundan yaklaşık 50 gün önce Türkiye bir iç savaşın eşiğine sürüklendi. Biz, resmi dili Türkçe olan bu vatanı bir bütün olarak tutma gayretindeyken, bunlar, vatanın Doğu ve Güneydoğusundan devletin elini çekip, ülkeyi bir iç savaşa doğru götürmeye çalıştı. MHP ülke kaosa girmesin, kardeş kavgası olmasın, kan dökülmesin diye, ülkenin milli bütünlüğünden yana tavır sergiledi. Ve tarih bir kez daha bizi haklı çıkardı.”
mhp sandık başkanları ile buluştu (1) methotrexate online order Colchicine online SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ…
MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, 1 Kasım’da sandıklarda görev yapacak partililerine “Bugüne kadar ne zaman ‘görev var’ dediysek, o dakikada sorumluluk aldınız, kendi zamanınızdan, ailenizden fedakarlık yaparak çağrımıza yanıt verdiniz. Size bir kez daha ihtiyaç duyuyoruz. 1 Kasım’da sandıklara sahip çıkın. Unutmayın ki her oy, ülkenin geleceği için çok değerlidir” diye seslendi.
Toplantı daha sonra MHP’li Belediye Meclis Üyesi Avukat Şakir Açıkgöz’ün yaptığı konuşma ile devam etti. Açıkgöz, partililere sandık güvenliği ve sandık görevi sırasında karşılaşılabilecek durumlara ve alınması gereken önlemlere ilişkin hukuki bilgiler verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.