Bodrum Gündem

MİLLET CAN DERDİNDE, BUNLAR 400 DERDİNDE!

MİLLET CAN DERDİNDE, BUNLAR 400 DERDİNDE!
30.10.2015
0
A+
A-

SuleymanGirgin (6) “İkinci sınıf vatandaş yerine konulan kadınlarımız; kendinizi bu iktidara karşı oylarınızla koruyun!”

Bodrum Gündem Haber
Seçim çalışmaları kapsamında Bodrumlu vatandaşlarla bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, “17 milyon yoksul, 6 milyon işsiz, maaşı bin liranın altında 8 milyon emekli varken, samanı dahi ithal ederken, taşeron köleliğine mahkum kalırken onlar başka işlerle uğraşıyorlar. Millet can derdinde, bunlar 400 derdinde. Cumhuriyeti korumak için oylarınıza sahip çıkın.” dedi.  

Süleyman Girgin özellikle kadınları AKP iktidarına karşı da uyararak; “Elinin hamuruyla erkek işine karışma diye öğretilen, sofrasındaki yeri öküzünden sonra gelen kadınlarımız, ikinci sınıf vatandaş yerine konulan kadınlarımız; kendinizi bu iktidara karşı oylarınızla koruyun.” şeklinde konuştu.

1 Kasım Genel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’a gelen CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, Bodrum Muhtarlar Derneği, Bodrum Dans Okulu, Bodrum’un Kumköy, Çamlık, Bayır ve Gökpınar mahallelerini ziyaret etti. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Üyeleri ve partililer de milletvekili adayına eşlik etti. Ziyaretler boyunca CHP’li heyet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bildirgesi hakkında vatandaşları bilgilendirerek CHP’nin tek başına iktidar olması için vatandaştan destek istedi.

Robaxin online Fluoxetine no prescription SuleymanGirgin (3)SÜLEYMAN GİRGİN: “GAZİLERİMİZİ KAPI KAPI DOLAŞTIRMAYACAĞIZ”

İlk olarak beraberindeki partililerle Bodrum Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, dernek üyelerine ülkenin genel sorunları yanı sıra parti politikalarını ve iktidar olmaları halinde neler yapacaklarını anlattı. Süleyman Girgin, “CHP olarak biz diyoruz ki; ‘her şeyden tasarruf edilir, gazilerden tasarruf edilmez’ ilkesinden yola çıkarak gazilerimizi kapı kapı dolaştırmayacağız. Başbakanlık Gaziler ve Şehitler Yüksek Kurulu oluşturulacak ve bu kurumda sizlerin de temsilcileri olacak ve alınan kararlar birlikte alınacak.” dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü ise CHP’nin çalışmalarının gayet iyi gittiğini, Bodrum’un aradığını bulduğunu ve daha ilerisini de beklediklerini söyledi.

SuleymanGirgin (1)RECAİ SEYMEN: “SİZLERİN SORUNLARINI DİNLEYİP ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİ VAR ODA CHP’DİR”

Ardından Bodrum Muhtarlar Derneğini ziyaret eden partilileri burada Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ve Bodrum Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya karşıladı. CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen, “Bu seçimler ülkemiz adına çok önemli. Sizlerin sorunlarını dinleyip çözebilecek tek parti var o da CHP’dir. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

purchase Tadalafil SuleymanGirgin (2)SÜLEYMAN GİRGİN: “MUHTARLARIMIZIN ÖZLÜK HAKLARINI VE ÇALIŞMA KOŞULLARININ İYİLEŞTİRECEĞİZ”

AKP’nin 2023 hedefinde muhtarların olmadığını ve muhtarların yetkilerinin alındığını belirten CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise “Cumhurbaşkanı en son muhtarlar toplantısında muhtarlarımıza yönelik yaptığı amiyane konuşmasında ‘ben muhbirlik istiyorum’ dedi. Muhtarlarımızdan istihbaratçılık yapmasını isteyeceğinize, muhbirlik yapmasını isteyeceğinize muhtarların özlük hakları ile çalışma koşullarını iyileştirin. CHP’nin projelerinde öncelikli olarak muhtarlarımızın özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi var. Mahalle muhtarlarımızın belediye meclislerinde, köy muhtarlarımızın da il genel meclislerinde sorumlu oldukları alanlarla ilgili kararlara katılma hakkının tanınması var.” şeklinde konuştu.

SuleymanGirgin (7)SÜLEYMAN GİRGİN: “MİLLET CAN DERDİNDE, BUNLAR 400 DERDİNDE”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı olmadığını söyleyerek, “Ne yapmamız lazım o zaman? Nasıl bir cumhurbaşkanı görmek istiyorsak bu ülkede; kendimiz de insanları ayırmadan, diğer insanlara bu şekilde yaklaşmalıyız. Nasıl bir başbakan görmek istiyorsak; şahıs olarak bulunduğumuz mahallede, köyde, kahvede diğer insanlarımıza o şekilde yaklaşmalıyız. Bir ülkenin yöneticileri ekonomi tamamen daralmışken; 17 milyon yoksul, 6 milyon işsiz, maaşı bin liranın altında 8 milyon emekli varken, samanı dahi ithal ederken, taşeron köleliğine mahkum kalırken onlar neyle uğraşıyorlar? Başka işlerle uğraşıyorlar. Millet can derdinde, bunlar 400 derdinde. Cumhuriyeti korumak için oylarınıza sahip çıkın. Bu ülkede elinin hamuruyla erkek işine karışma diye öğretilen, sofrasındaki yeri öküzünden sonra gelen kadınlarımız, ikinci sınıf vatandaş yerine konulan kadınlarımız; kendinizi bu iktidara karşı oylarınızla koruyun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.