Bodrum Gündem

BODRUM SİYASETİ BU AÇILIŞTA BULUŞTU…

31.10.2015
0
A+
A-
durmuş ali öztürk babıç (11)Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem ilçe başkanı Durmuş Ali Öztürk ve eşi Rabia Öztürk tarafından işletilecek olan Babıç-Buldozer isimli ayakkabı mağazası OASİS AVM Mandalin Sokak’ta hizmete girdi.  
Plavix buy Bodrum Gündem Haber
OASİS Alışveriş merkezi Mandalin Caddesinde hizmete giren mağazanın açılışı adeta bir miting havasında gerçekleşti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla Milletvekili Adayı Akın Üstündağ ve Süleyman Girgin, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık ve Gençlik Kolları, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve kadın kolları, BESİAD Başkanı İlhami Özden ile çok sayıda davetli katıldı. Geçmiş dönem CHP ilçe başkanları Osman Öneş ve Sedat Keten’de Durmuş Ali Öztürk’ü yalnız bırakmadılar.
durmuş ali öztürk babıç (12)Eşinin sandalet satarak bu işe başladığını belirten Durmuş Ali Öztürk yaptığı açıklamada şunları söyledi: buy metoclopramide online “Burası daha ziyade eşimin işyeri. Kendisi 6-7 ay önce Bodrum sandaleti satarak başlamıştı. Küçük bir dükkanımız vardı. Büyütmeyi düşündük, daha geniş bir yelpazeyle hizmet vereceğiz. İnşallah umut ettiğimiz gibi olur”
Professional Viagra without prescription durmuş ali öztürk babıç (18)Kaliteli bayan ve erkek ayakkabı modellerini ucuza satabilmek için böyle bir yer açtıklarını ifade eden Rabia Öztürk ise ilerleyen dönemlerde daha geniş marka yelpazesiyle ürün çeşidini artırmayı planladıklarını belirtti.
durmuş ali öztürk babıç (8)Türkiye’nin önemli markalarından birisi olan Buldozer’in Bodrum bayiisi olan işletmede, özellikle yaz döneminde otantik ürünler ve dünyaca ünlü el yapımı Bodrum Sandaleti satışı da yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Akın Üstündağ’ın kurdelasını keserek hizmete açtıkları ayakkabı mağazası, davetliler tarafından ilgiyle gezildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.