Bodrum Gündem

EN BÜYÜK BALIK ALP KIRŞAN’IN Kİ OLDU…

EN BÜYÜK BALIK ALP KIRŞAN’IN Kİ OLDU…
31.10.2015
0
A+
A-
Order Retin-A
en büyük balık alp kırşan (2)Bodrum’da 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası’nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.
Bodrum Gündem Haber
43 teknenin katıldığı turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra, Yunanistan, Kazakistan ve Tataristan’dan gelen yarışmacılarda kayıldı. Yarışma sonunda, Marina Yatch Klüp’te düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri verildi.
5’er kişilik ekiplerin bulunduğu teknelerde, iki gün boyunca süren yarışlar sonunda yakaladıkları toplam balık miktarında, aralarında ünlü sunucu Alp Kırşan’ın da bulunduğu Fındık teknesi ekibi 13,40 kg’lık Albakor ile birinci, Draygon teknesi 12,360 kg’lık Albakor ile ikinci, Dori teknesi ekibi ise tuttukları 11,7 kg’lık Albakor ile üçüncü oldular.

buy Ventolin no prescription

en büyük balık alp kırşan (1) Retin-A to sale
İlk kez Bodrum’da düzenlenen ‘Yakala Bırak’ kategorisinde ise özel ödülü, yakaladıkları Kılıç ve Turna balıklarını canlı olarak denize bırakan ve bu olayı video çekimi ile kayıt altına alan First Lady ekibi kazandı.
Turnuvada en küçük yarışmacı ödülü ise Barış Akdolu’ya veridi. Turnuva sonunda Bey teknesi ekibine Şakir Tüfekçi Özel ödülü, Cano 1 teknesine ise Osman Kandemir özel ödülü verildi.
Balıkların tartı işlemlerinden ve hakem heyeti tarafından dereceye giren teknelerin belirlenmesinin ardından, dereceye giren ekiplerin ödülleri takdim edildi. Ödül töreninden sonra yakalanan balıklar Marina Yatch Klup restoranında pişirilerek konuklara ikram edildi.
Turnuvada dereceye girenlere, toplam 10.000 Dolar değerinde çok sayıda özel ödül dağıtıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.