Bodrum Gündem

TURGUTREİS HALKI İSYAN ETTİ…

TURGUTREİS HALKI İSYAN ETTİ…
31.10.2015
0
A+
A-
turgutreiste baca görünümlü baz istasyonu (3)Yapımı devam ederken vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler sonrasında mühürlenen baca görünümlü baz istasyonunun yerinden hala kaldırılmaması, mahalle sakinlerini sokağa döktü.
Bodrum Gündem Haber Nexium online Straterra online buying cheap Kamagra
Turgutreis Mahallesinde bir vatandaşın evinin çatısına konulmasına izin verdiği baz istasyonuna mahalle sakinleri tepki göstermişti. Güneş enerjisi yaptırdığını söyleyerek baz istasyonunun yapımını komşularından gizleyen bina sahibi, gerçek ortaya çıkınca vatandaşların tepkisini topladı.
Baz istasyonunun kurulduğu evin önünde toplanan mahalle sakinleri çatıya kondurulan baz istasyonunun bir an önce yerinden kaldırılması için imza topladı.
turgutreiste baca görünümlü baz istasyonu (2)
Yaklaşık 50 kişinin bir araya gelerek tepkilerini dile getirdiği eylem ile ilgili bir açıklama yapan mahalle sakini Gülşen Acar; “Turgutreis stadyumunun tribün arkasında bulunan mahalle sakinleri bir mahalle sakininin mahalleliden izin almaksızın, üstelik mahalledeki komşularının çatıda yapılan işlemin ne olduğunu her sorduğunda güneşten elektrik üretmek için veya yalıtım için diyerek insanları kandırarak evinin çatısına baca görünümlü bir kamuflaj ile baz istasyonu taktırmak istemektedir. Mahalleli imza toplayarak gerekli mercilere kaldırılması için başvurmuştur. Şu anda mühürlü olduğu için hiçbir işlem yapılmıyorsa da, orada bulunan malzemeler oradan gitmeden ve kamuflaj olarak yapılan bacalar yıkılana kadar mahalleli huzurlu olmayacak” dedi.
turgutreiste baca görünümlü baz istasyonu (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.