Bodrum Gündem

DEĞİRMENLERDEN AŞAĞIYA UÇTULAR!..

DEĞİRMENLERDEN AŞAĞIYA UÇTULAR!..
02.11.2015
0
A+
A-
Alkol alıp eğlendikleri Değirmenler Mevkiinde, 48 VY 417 plakalı araçları ile bölgeden ayrılmak üzereyken uçuruma yuvarlanan 3 kafadar, bir anda kendilerini yaklaşık 20 metre aşağıda buldu. Kazada 3 kişi yaralandı. 
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgilere göre, önceki gece Uğur Ürkmez’in kullandığı otomobil ile Değirmenler Mevkiine çıkan Orhan Tülek ve Tamer Cimşir isimli 3 arkadaş, bir süre alkol aldıktan sonra bölgeden ayrılmak istediler. Kiraladıkları araç ile park ettikleri noktadan dönemeye çalışan sürücü Uğur Ürkmez, manevra yaptığı sırada otomobilin boşluğa düştüğünü farkedemedi.
sarhoş-sürücü-bodrum-değirmenlerinden-ucarak-takla-attıTakla atarak 20 metre aşağıya düşen araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Orhan Tülek ve Tamer Cimşir araçtan kendi imkanları ile çıkarak yardım istediler. Bölgeye ulaşan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Asayiş ekipleri, 112 Acil Yardım ekipleri ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri yaralanan ve araç içerisinde kalan sürücüyü bulunduğu yerden çıkardı.
sarhoş-sürücü-bodrum-değirmenlerinden-ucarak-takla-attı-2Bölgeye gelen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ve özel hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Alkollü olduğu öğrenilen sürücünün ehliyetinin de olmadığı ortaya çıktı. Olay yerinde incelemelerini tamamlayan Trafik Polisleri vinç yardımıyla aracı bulunduğu yerden aldırarak otoparka çektirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.