Bodrum Gündem

YALNIZ YAŞAYAN MİMAR, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…

YALNIZ YAŞAYAN MİMAR, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
02.11.2015
0
A+
A-
Mimar-Ahmet-Mubahat-Kuday-vefat-1Bodrum’da yalnız yaşayan Mimar Ahmet Mubahat Kuday, Aura Sitesindeki evinde ölü olarak bulundu.
generic Propranolol Bodrum Gündem Haber
Kendisinden bir süredir haber alınamayan Mimar Ahmet Mubahat Kuday’ın yakınları durumu polise ihbar etti. Kuday’ın yalnız yaşadığı Gümbet Mahallesinde bulunan Aura Sitesindeki evine gelen polis ekipleri, 66 yaşındaki mimarın cansız bedeni ile karşılaştı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin el koyduğu olay ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Günler önce öldüğü anlaşılan mimarın evine maskeler takarak giren ekipler, ölüm nedenini araştırmaya başladılar.
Mimar-Ahmet-Mubahat-Kuday-vefat-2Asayiş ekipleri, evde ve çevresinde olayı çok yönlü bir şekilde araştırırken, olay yeri inceleme ekibi ise delil toplama işlemleri başlattı.
Uzun süredir tek başına yaşadığı öğrenilen mimarın komşuları ise şaşkınlık içinde polis ekiplerinin sorularını yanıtladı. Site içindeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri şüpheli bir durum olup olmadığını soruşturdu.
Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Kuday’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için cenaze aracı ile önce Bodrum Devlet Hastanesi Morguna ardından da Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

generic Propranolol

Asacol online Mimar-Ahmet-Mubahat-Kuday-vefat-3Muğla Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliğine  Kayıtlı…
İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisinden 1978 yılında mezun olan ve Ortakent-Yahşi Mahallesinde Kuday Mimarlık isimli işyeri bulunan Ahmet Mubahat Kuday, aynı zamanda Muğla Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliğine kayıtlıydı.
Aynı sitede son bir yılda ikinci benzer olay…
Öte yandan, geçtiğimiz yıl da Ankara’dan Bodrum’a tatil için gelen ve Aura Residence’daki ablasının evine yerleşen, Ferhat Aydın’ın günler sonra cansız bedeni bulunmuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.