Bodrum Gündem

HALİKARNAS DİSKO OLMASAYDI BODRUM TURİZMİ BUGÜNLERE GELMEZDİ…

04.11.2015
0
A+
A-

HALİKARNAS-DİSKO-OLMSAYDIMehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısında Halikarnas Disko ile ilgili soruları cevapladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un “Halikarnas Disko’nun iskelesinin bu kadar Bodrum Yarımadasını rahatsız etmesi enteresan. Mevcut iskelesini her zaman desteklerim. Halikarnas Disko sayesinde Bodrum’daki bir çok sivil toplum kuruluşu ve Bodrumspor dahil bize çok büyük katkı sağlamıştır. “ sözleri toplantıya damga vurdu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Brand Viagra online

Bodrum Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı 8 gündem maddesi ve 3 önerge ile toplandı. Turgutreis Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıdaki 11 maddenin 10’u oy birliği ile kabul edildi.

Bodrum Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısına CHP Bodrum İlçe başkanı Recai Seymen, MHP ilçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz, Mehmet Tire, Mehmet Dinçberk ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Meclis toplantısında CHP’li üyelerin oy çokluğu ile kabul edilen tek maddesinde Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü bütçesi 03.5.1.04 Müteahhitlik Hizmetleri kaleminde belirtilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bütçesi kalemlerine toplam 650 bin Liralık aktarım yapılmasına MHP’li meclis üyeleri ret oyu verdiler.

Meclis toplantısında Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sözlü olarak Malta’ya yapılacak olan ziyaret için Meclis’ten olur istedi. Mehmet Kocadon ve İsmail Altındağ’ın Malta ziyaretleri oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca MHP’li ve CHP’li meclis üyelerinden Malta’ya gitmek isteyenlerin daha sonda da bildirimde bulunabilecekleri kaydedildi. MHP’li meclis Üyesi Hülya Aşkın söz alarak “Bir buçuk senelik meclis toplantılarında sizlere oy verdik. Meclis üyelerine bu konularda rapor sunulsun. Kamuoyu ve bizimle paylaşsın “ talebine Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Biz oralara BOTAV olarak gidiyoruz ve ziyaretlerimizden sonra gelişmeleri basın açıklaması ile kamuoyuna açıklıyoruz” dedi
“Halikarnas Diye Bir Disko Bodrum’da Olmasaydı Bodrum Turizmi Bugünlere Gelmeyecekti” Anti Viral purchasing Plavix online
MHP’li Belediye Meclis üyesi Mahmut Özbelen, Kumbahçe’de ki Halikarnas Disko’nun önünde iskele yapımı için çakılı duran demir direklerle ilgili “Görüntüsü çok hoş olmayan demir direkler iptal edildi. Nedense başkanım bir buçuk sene evvel siz de dahil olmak üzere herkes hem fikirdi. Bu kazıklar burada duracak mı? Bu konuda be düşünüyorsunuz? Belediye olarak bir çalışmanız var mı? “ sorularına cevap veren Mehmet Kocadon “Burası gündemde olan bir yer. Biz olur verdik fakat sonra bakanlıklardan izin alamadılar, takılıp kaldılar. Şikayet üzerine biz durdurduk. Şu anda Halikarnas Disko izin almak için mücadele ediyor. İzin alırlarsa yapılacak, alamazlarsa sökülecek.”

MHP’li meclis üyesi Mahmut Özbelen’in “Bu Bodrum’un yararına mı zararına mı” sorusuna Kocadon “Bakın arkadaşlar olaylara biraz geriden gitmek lazım. Bugün Halikarnas diye bir disko Bodrum’da olmasaydı belki Bodrum turizmi de bugünlere gelmeyecekti. Bir kere bunu kabullenmek lazım. 1979-80 yılında Halikarnas Disko açıldı. Ve bütün Bodrum turizmine katkı sağladı. Onun için Halikarnas Disko’nun iskelesinin bu kadar Bodrum Yarımadasını rahatsız etmesi enteresan. Belki mevcut iskelesini büyüttüğü için göze batmış olabilir ama iskelesi zaten vardı orada. Bunun için Halikarnas’a biraz turizmci arkadaşlarımızın, Bodrum’da turizmden ekmek yiyen sektörün sıcak bakması lazım. Halikarnas eğlence sektörünü Bodrum’da lokomotif yapmıştır arkadaşlar. Bunu hepimiz biliyoruz, onun için şu anda ben Bodrum Belediye Başkanı olarak Halikarnas’ın mevcut iskelesi, büyütme kısmını demiyorum. Ama mevcut iskelesini her zaman desteklerim. Halikarnas Disko sayesinde Bodrum’daki bir çok sivil toplum kuruluşu ve Bodrumspor dahil bize çok büyük katkı sağlamıştır. “ şeklinde cevap verdi.

Bir diğer MHP’li Meclis üyesi Erdinç Tekinkaya, Yakılavak sağlık ocağının önünün doğrudan anayol olduğunu ve yaşlılar ile çocuklu kadınların buradan geçerken çok zorlandıklarını, bununla ilgili bir çözüm sunulması talebini değerlendiren Mehmet Kocadon “Orada ışıklandırma yapılması için büyük şehre bilgi veririz.  Bunun yol güzergahı büyük şehre ait” dedi
Meclis toplantısında Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinin bakımı için ihale aşamasına gelindiği, belediyenin kendi imkanları ile bazı iyileştirmeler yapıldığı ve küçük etkinliklere izin verildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Bitez’de sahil kesimine ait planlamanın bittiği ve oradaki vatandaşlarla konu hakkında bilgilendirme toplantısının en kısa sürede düzenleneceği kaydedildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.