Bodrum Gündem

YALIKAVAK YOLU TÜNEL ÇALIŞMASI BAŞLIYOR…

YALIKAVAK YOLU TÜNEL ÇALIŞMASI BAŞLIYOR…
06.11.2015
0
A+
A-
Order Viagra Gold
yalıkavak-tunel-çalışması-başladıBodrum-Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.
Bodrum Gündem Haber
Karayolları tarafından yapılacak olan tünel ve duble yol çalışması öncesinde, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, bölgede açıklamalarda bulundu. Yapılacak olan karayolu ve tünel projesiyle Yalıkavak bölgesine giden trafiğin rahatlayacağını ifade eden Demiralp, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirtti.
İKİ SENELİK BİRPROJE…
Karayolları ekiplerinin Konacık’ta konuşlandığını anlatan Demiralp, Yalıkavak’ta tünel yapılması sürecinin Eylül ayında başladığını belirterek “Araya seçimler girdi, o yüzden bazı şeylerin biraz beklemesi gerekiyordu. Ufak tefek yapılması gerekenler bu süreçte tamamlandı. Bundan sonra daha hızlı yürüyecek. Toplamda 7 kilometrelik bir yol yapımı olacak. İki kilometre de tünel inşaatı yapılacak. Geri kalan da yol güzergahı olacak. Yol Yakaköy’ü biraz geçtikten sonra giriş verilecek. Duble yol olarak karşıda gördüğümüz iki tepenin arkasından tünel yolu başlıyor. İki kilometrelik tünelden sonra da Yalıkavak yoluna bağlanıyor. Bu bölgeyi rahatlatmak adına yapılan bir proje. İki senelik bir proje.” Aciclovir without prescription dedi.
PROJE İKİ SENEDE TAMAMLANACAK…
Projenin iki senede tamamlanmasının planlandığını anlatan Demiralp, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu iki senelik sürecin ardından bitirilmesi planlanıyor. Tahminimce önümüzdeki günlerde hızlandırılacak. Başlamaması için herhangi bir problemi kalmadı. Şantiyesi de Konacık’ta kuruldu. Ekipler hazır vaziyette, inşallah en kısa zamanda başlayacak. Bu süreçte bazı arazilerin istimlak edilmesi gerekiyordu onlar tamamlandı. Bununla ilgili bir sorunumuz şuan için kalmadı”
yalıkavak-tunel-çalışması-başladı-1BODRUM’U RAHATLATACAK PROJE…
Yapılacak tünel projesinin ardından Yarımada’da farklı projelere de imza atmayı planladıklarını ifade eden Demiralp, bu projeleri daha sonra açıklayacağını ifade ederek; metoclopramide online “Onları daha sonraki süreçte açıklayacağız. Hedefimiz özellikle bölgedeki ulaşımı, trafiği rahatlatmak adına alternatif yollar üretmek ve bu alternatif yolları en kısa sürede hizmete açmak. Çünkü en büyük sıkıntımız ulaşım. Özellikle yaz aylarında inanılmaz bir yoğunluk yaşıyoruz. Nüfusumuz birden bire 3-5 misli artıyor. Bu yüzden alternatif yollar yaratıp şehri biraz rahatlatmak gerekiyor. Hedefimiz önümüzdeki senelerde Bodrum’u trafik anlamında daha yaşanılabilir bir hale getirmek” dedi.
Yorumlar

  1. ünsal dedi ki:

    proje uygulamasına başlandımı başlanmadı ise tarihi bellimidirr