Bodrum Gündem

“GÜL SULTAN” DENİZE İNDİ…

09.11.2015
0
A+
A-
gül sultan denize indirildi (1)Uskuna Yatçılık sahibi Şükrü Gözütok ve Mustafa Oğuz tarafından inşaa ettirilen ve yapımı toplamda 2 senenin üzerinde süren “Gül Sultan” isimli yat, denize indirildi.
purchase Viagra Bodrum Gündem Haber buy Retin-A buy Lamisil
Bodrum tersanesinde imalatı yapılan yatın boyu 30 metre. Toplam 12 kişilik kapasitesi bulunan yatın 2 Master kamarası ve 4 Çift kişilik kamarası mevcut. Geleneksel Gulet çizgisinden ayrılan yatın birçok yeni özelliği bulunuyor.
Yatın her kamarasının, dönemlerinde söz sahibi, güçlü ve kudretli sultanları olan ve Kadınlar Saltanatı dönemi diye adlandırılan Osmanlı Sultanlarına ithaf edilerek yapıldığı öğrenildi.  Kamaralar Hürrem Sultan, Mihrimah Sultan, Nurbanu Sultan, Safiye Sultan, Kösem Sultan ve Hatice Turhan Sultan diye adlandırılarak, kapı girişleri sultanlara ait el yapımı özel Çinilerle işlendi.
Yatın üzerinde konumlanan Flybridge yaklaşık 80 metrekare olup, 6 kişinin aynı anda girebileceği büyüklükte bir Jakuzi havuzu bulunuyor.
Yat bu özelliklerinden dolayı diğer lüks yatlardan ayrılıyor. 2016 yaz sezonunda charter kiralama hizmetinde bulunacak olan “Gül Sultan” yatı, Bodrum Bodex Yatçılık tarafından pazarlanacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.