Bodrum Gündem

TED BODRUM KOLEJİ’Nİ KAHRAMANLAR BASTI…

09.11.2015
0
A+
A-

misoprostol no prescription ted bodrum kitap haftası (6) buy misoprostol TED Bodrum Koleji Kasımın ilk haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftasını bir dizi etkinlikle kutladı. Haftanın her günü dolu dolu kitaplarla geçen etkinliklerde öğrenciler sevdikleri kitapların kapaklarını yeniden yorumladı ve bir sergi açtı. Her sabah ders başlangıcını takiben 15 dakika boyunca tüm okulda hayat durdu ve sadece kitap okundu. buy Levitra online

Bodrum Gündem Haber

Çocuk kitapları yazarları Sara Şahinkanat, Öznur Karaeloğlu ve KIF (Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu) Yönetim Kurulu üyesi Cem Sütunç öğrencilerle bir araya geldi. Önce yazarların kitaplarını okuyan öğrenciler, sonrasında yazarlar ile merak ettikleri konuları konuşarak kitaplarını imzalatma şansı yakaladılar.

ted bodrum kitap haftası (3)TED Bodrum Koleji öğrencilerinin her yıl heyecanla beklediği “Kitap Kahramanları” etkinliği ise Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nın son gününde gerçekleştirildi. Bütün okulun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler; Pinokyo’dan Keloğlan’a, Harry Potter’dan Pamuk Prenses’e kadar pek çok kitap kahramanını canlandırdılar. Tüm öğrenci ve öğretmenler yaratıcılıklarını kullanarak, bir günlüğüne hayal ettikleri kahramanların kılığına büründüler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.