Bodrum Gündem

ÖNGÖRDÜĞÜMÜZ BİR SONUÇ ÇIKTI, ŞAŞIRMADIK… (VİDEO)

10.11.2015
0
A+
A-

“FATİH BOZOĞLU İLE KENTİN GÜNDEMİ”NE KONUK OLAN AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI ÇİĞDEM DEMİRALP “ÖNGÖRDÜĞÜMÜZ BİR SONUÇ ÇIKTI, ŞAŞIRMADIK” DEDİ…

Pazartesi günleri Kent Tv ekranlarında yayınlanmakta olan “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”ne AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp konuk oldu. Program Atatürk’ün 77.ölüm yılı nedeni ile saygı ve özlemle anarak başladı.

fatih bozoğlu ile kentin gündem çiğdem demiralp (2) buy generic Valtrex Çiğdem Demiralp Kent Tv ekranlarının merakla izlenen ve gündem yaratan order misoprostol online “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”nde özellikle sokakta konuşulan soruları da yanıtladı. Demiralp AK Parti’nin yüzde 49.5 oy oranına ulaşması ile ilgili olarak sürpriz olmadığını dile getirerek; “Türkiye, Muğla ve Bodrum’da çıkan sonuçlar özellikle benim öngördüğüm sonuçlardı. Seçimden bir gün önce arkadaşlarıma yüzde 48-50 bandında oy alacağımızı ifade etmiştim ve onlarda bunu not almışlardı. Benim için şaşırtıcı, sürpriz bir sonuç çıkmadı.” dedi.

Demiralp 30 Mart yerel seçimlerinde Bodrum’da Ak Parti oyunun yüzde 7 olduğunu ve 1 Kasım seçimlerinde Bodrum oylarını yüzde 11 oranında artırdıklarını kaydetti. 1 Kasım seçim sonuçlarından memnuniyetini dile getiren Demiralp, Bodrum ilçe ve Muğla il teşkilatının da sonuçlardan çok memnun olduklarını Muğla genelinde de oylarında yüzde 4 oranında bir artış olduğunun bilgisini verdi.

fatih bozoğlu ile kentin gündem çiğdem demiralp (10)Başkan Demiralp sokağın en çok merak ettiği konulardan birisi olan, 7 Haziran Seçimlerinde aday olup 25. Dönem milletvekili seçilen Çomakdağlı Hasan Kökten’in ne oldu da adaylıktan düştü? Şeklindeki soruya oldukça dikkat çekici bir yanıt verdi. Demiralp “AK Parti’de hangi görev verilirse, bizler o görevi canla başla yerine getirmeye, başarılı olmaya çalışırız. Bizler geçiciyiz. Bu gün ilçe başkanlığı görevini ben yapıyorum, yarın başka bir arkadaşımıza bu görev verilir ve bende onun yanında yer alırım. Hasan kardeşimize de 7 Haziran seçimlerinde bu görev verildi. Şimdi başka bir arkadaşımız görev aldı. Belki ona da bir başka görev verilir. Bu durum Ak Parti teşkilatında normal bir durumdur ve diğer partilerde olduğu gibi bizim partimizde kavga ve kırgınlık olmaz.” dedi. Demiralp Milas ve Yatağan bölgelerinde iddia edildiği gibi AK Parti oylarının düşmediğini aksine artış kaydedildiğini de sözlerine ekledi.

fatih bozoğlu ile kentin gündem çiğdem demiralp (6)Bodrum’da CHP, AK Parti’den 3 kat fazla oy almasından dolayı kara listeye alınarak, hizmet ve yatırımlardan yeterince faydalanamaz diye bir kaygı duyulsun mu? Şeklindeki soruya ise net bir şekilde, Furosemide online “Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Muğla’ya da Bodrum’a da hizmet ve yatırım gelmeye devam edecek ve başka bir partinin oyu fazla diye bir aksama asla olmayacaktır. Bunun teminatı teşkilatımızdır.” dedi.

Devlet hastanesi projesinin geciktiğinin farkında olduklarını, hastanenin ihale aşamasına geldiğini ve takipte olduklarının bilgisini veren Demiralp, Bodrum Gençlik Merkezi’nin 2016’da hizmete gireceğini ve Yalıkavak tünelinin de 2 senelik bir proje olduğunu, şu anda da sorunsuz olarak projenin devam ettiğini kaydetti.

fatih bozoğlu ile kentin gündem çiğdem demiralp (4)AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp’in konuk olduğu “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”ne telefon ile bağlanan Muğla AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk Muğla’ya hizmet etmek için çok çalışacaklarını ifade ederek “Biz milletimize efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için görev aldık. Ben Ankara’da olmak için milletvekili olmadım. Her zaman bölgemde, Muğla’da olacağım. Zamanımız ve bize ihtiyaç olduğunda Ankara’ya gideceğiz. Böyle bir anlayış ile milletvekilliği yapacağız.” dedi.

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp Muğla ve Bodrum turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra, 2016 yılından umutlu olduğunu söyledi. Demiralp turizmi bilen bir turizm bakanı olmasını istediklerini ifade ederek, AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün turizm sektöründen olmaları ve turizmi iyi bildikleri için turizm bakanlığının Muğla milletvekillerinden birine verilmesi için çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.