Bodrum Gündem

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK MUĞLA’DA SAYGIYLA ANILDI…

11.11.2015
0
A+
A-

Order Retin-A online price of doxycycline muğla 10 kasım anma (1)Büyük Önder Atatürk´ün ölümünün 77. yıl dönümü, Muğla Cumhuriyet Meydanı´nda Atatürk Anıtı´na 8.55´te çelenk koyma töreni ile başladı.

Bodrum Gündem Haber

Törene Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Av. Akın Üstündağ, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, vali yardımcıları, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, kamu kurum ve kuruluşlar yetkilileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, meslek odalarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

muğla 10 kasım anma (3)Protokol üyeleri tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05’i gösterdiği sırada, çalan sirenle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Törende İstiklâl Marşı’nın söylenmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Daha sonra 9.30´da Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’ne geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesinin ardından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Gökçe “Mustafa Kemal Atatürk’ün Devlet Adamlığı” konulu konferans verdi.

Buy cheap Topamax muğla 10 kasım anma (10)Konferansın ardından Muğla 75. Yıl Fen Lisesi tarafından hazırlanan “Mustafa Kemal Atatürk Oratoryosu ve Korosu” adlı program sunuldu.

Program çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerce hazırlanan slayt sunumu, oratoryo ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar anma törenini izleyen yetkililer, davetliler ve öğrencilerce büyük beğeni topladı.

Törenin ardından, Vali Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve diğer yetkililerce anma programını başarıyla sunan öğretmen ve öğrencileri kutladılar.

Vali Çiçek, Muğla 75. Yıl Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerine hazırladıkları program için teşekkür etti.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın sona ermesinin ardından Vali Çiçek ve beraberindeki heyet Atatürk’e Saygı 23. Yol Koşu’nda başarılı olan sporculara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Önünde düzenlenen törenle hediyelerini verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.