Bodrum Gündem

BODRUM’DA MAKİLİK ALANI YAKTILAR…

BODRUM’DA MAKİLİK ALANI YAKTILAR…
12.11.2015
0
A+
A-
cheap Robaxin
bodrumda-yangın-1Bodrum’da makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kasım’da çıkan yangın şaşırtırken, yangının bilerek çıkartıldığı iddia ediliyor.
Bodrum Gündem Haber purchase Fluconazole
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dereköy Mahallesi, Çıngıl mevkindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, geniş bir alana yayıldı.
Bölgedeki bazı evleri de tehdit eden yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.
Bölgede bulunan bazı bahçe ve evlerin yakınlarına kadar ulaşan yangın, ekiplerin karadan güçlükle yaptığı müdahaleyle yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı. Soğutma çalışmasının devam ettiği yangında, 2 hektarlık makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.
Dereköy Muhtarı Cemal Akhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının kişi veya kişilerce çıkartıldığını düşündüklerini söyledi. Yangının ne amaçla çıkartıldığını bilemediklerini anlatan Akhan, “Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Ancak birilerinin yaktığını düşünüyoruz. Neden yakıldığını bilmiyoruz. Ateş iki yerden yakılmış. Bir bölümü söndürüldü, bir tarafını kontrol altında.” diye konuştu.
Öte yandan Jandarma ekipleri de bölgeye gelerek yangının çıkışıyla ilgili bölgede inceleme yaptı.
bodrumda-yangın

Fluoxetine price

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.